Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banatul și Transilvania vor să atragă turiști din mediul online

Șapte județe din regiunile Transilvania și Banat au standuri virtuale la Târgul de Turism al României (TTR), prima experiență digitală majoră din domeniu la nivel național.

Evenimentul se desfășoară în perioada 18-21 februarie, fiind organizat de Romexpo în parteneriat cu camerele de comerț și industrie din România. Aici se regăsesc ofertele firmelor expozante pe care vizitatorii le pot accesa rapid datorită sistemului inteligent de filtre de căutare.

Ediția virtuală a TTTR se adresează atât vizitatorului tradițional, în căutare de vacanțe sau sejururi pe meleaguri românești, cât și călătorului nonconformist. Platforma reunește 125 de expozanți din România și străinătate: Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Tunisia.

Printre cele mai frumoase zone turistice din România promovate sunt Buzău, Hunedoara, Maramureș, Covasna, Călimănești, Bistrița-Năsăud, Craiova, Botoșani, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Mureș, Tulcea, Timiș, Târgoviște, Techirghiol, Sălaj, Zlatna, Vocea Buzăului, Băile Herculane, Suceava.

„Ne bucurăm că reprezentanții industriei turismului au înțeles că doar împreună putem să o readucem la viață și că oamenii au nevoie de astfel de evenimente, chiar și online, pentru că sunt optimiști și abia așteaptă să călătorească”, a transmis Mihai Costriș, Director Executiv al TTR.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrica de viori din Reghin își va investiga instrumentele la Cluj

Articolul următor

Universitarii de la Babeș-Bolyai au parteneriate cu "granzii" Microsoft și Bosch

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share