Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sistemul de afișaj electronic din stațiile OTL, modernizat cu bani europeni

Societatea de transport Oradea Transport Local (OTL) are în implementare modernizarea sistemului de afişaj electronic din staţiile mijlocelor de transport în comun.

Investiţia este finanţată din fonduri europene prin programul ROHU-390 „Îmbunătăţirea serviciului de transport public la nivelul polilor urbani transfrontalieri Oradea şi Debrecen” (acronim TRANSBORDER), implementat de S.C. Oradea Transport Local S.A. în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Transregio şi Compania de Transport Public Local din Debrecen (DKV, Ungaria), în cadrul Programului Interreg V A România – Ungaria 2014-2020.

De asemenea, OTL va implementa în primul semestru al anului 2021, o aplicaţie Rout Planner care va permite achiziţia titlurilor de călătorie, planificarea călătoriei şi vizualizarea în timp real a mijloacelor de transport aflate în traseu şi momentul în care urmează să ajungă în staţii. Achiziţia acestei aplicaţii este parte integrantă a unui proiect de modernizare a informatizării şi digitalizării serviciului public de transport.

În cadrul acestui proiect s-au achiziţionat, pe lângă echipamentele şi softul specific pentru modernizarea celor deja existente, 55 de panouri informative.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Crescătorii de porcine și păsări pot accesa credite cu adeverințe de la APIA

Articolul următor

E.ON lansează concursul „Energie pentru viitor” pentru elevii din clasele VIII–XII

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share