Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

E.ON lansează concursul „Energie pentru viitor” pentru elevii din clasele VIII–XII

În competiția ce se va desfășura online în perioada 19 februarie-15 martie se pot înscrie elevi din clasele a VIII-a până la a XII-a.

15 laptopuri vor ajunge la cei care vor veni cu cele mai bune idei sau proiecte de sustenabilitate.

Căutăm elevi ingenioși, preocupați de mediul înconjurător și de folosirea sustenabilă și inteligentă a surselor de energie. Îi așteptăm să vină cu cele mai bune soluții, într-o formă atractivă, care să le pună în valoare nu doar imaginația și cunoștințele, ci și creativitatea și abilitățile de prezentare. Această competiție vine în continuarea proiectelor Grupului E.ON destinate promovării surselor regenerabile și reducerii amprentei de carbon”, spune Claudia Griech, Directorul General Adjunct al E.ON Energie România.

Criteriile de selecție și jurizare a ideilor și proiectelor ce vor fi înscrise în concurs sunt:

  • Răspunsul la provocare – în ce măsură ideile/proiectele ajută la rezolvarea unor posibile probleme legate de alimentarea cu energie a orașelor în 2050.

  • Calitatea și creativitatea soluției găsite – în ce măsură ideile/proiectele sunt inovatoare și dau dovadă de creativitate.

  • Acuratețea informațiilor – în ce măsură elevii se folosesc de date sau analize relevante pentru a-și susține ideile/proiectele.

  • Modul de prezentare a ideilor – în ce măsură elevii au reușit să demonstreze o comunicare clară și persuasivă a ideilor/proiectelor.

Juriul care va decide cei 15 câștigători ai concursului, premiați fiecare cu câte un laptop, va fi format din profesori, specialiști din cadrul E.ON, respectiv specialiști în domeniul comunicării și relațiilor publice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sistemul de afișaj electronic din stațiile OTL, modernizat cu bani europeni

Articolul următor

Emerson și-a deschis fabrică în Gilău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share