Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Apă Someș și-a dublat numărul de beneficiari

Consiliul Județean (CJ) Cluj a realizat, în 14 ani, o creștere a beneficiarilor serviciilor de furnizare de apă, de la 400.000 la 850.000 de locuitori.

Aceasta a fost efectuată prin operatorul său de specialitate, Compania de Apă Someș (CAS). Numărul clujenilor care au apă curentă s-a dublat, iar numărul localităților deservite a crescut de 11 ori, de la 25 localități în 2006, la 287 de localități (opt urbane și 279 rurale din județele Cluj, Sălaj și Mureș).

La finalul anului trecut, CAS a ajuns să furnizeze apă potabilă și servicii de canalizare pentru 850.000 de persoane, dublu față de anul înființării, 2006, când se furnizau servicii unui număr de 400.000 locuitori.

„Chiar dacă aceste cifre sunt mai mult decât îmbucurătoare, nu ne vom opri aici. Vom continua să derulăm investiții, preponderent din fonduri europene, astfel încât în scurt timp să fim primul județ din țară racordat integral la rețelele de apă potabilă și canalizare”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Test RT PCR cu rezultat în doar 60 minute, la Spitalul Municipal din Oradea

Articolul următor

Polonezii de la R22, investiții de 11 milioane de euro în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share