Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Informaticienii din Transilvania și Banat, angajați în sistem de telemuncă

Producătorul de software Cognizant Softvision a declanșat o campanie de racolare de personal în IT, valabilă atât în studiourile sale din Baia Mare, Cluj-Napoca sau Timișoara, cât și pentru munca la distanță.

Compania fondată de antreprenorul clujean Laurenţiu Russo şi cumpărată de gigantul american Cognizant îşi propune să extindă capacitatea de angajare, având 200 de poziţii deschise pentru ingineri software. Acest concept dintr-o locaţie flexibilă oferă oportunităţi de angajare mai multor specialişti din țară, prin eliminarea limitărilor legate de timpul de deplasare sau alte provocări geografice.

”Vom continua să cultivăm o cultură a pasiunii pentru tehnologie, a evoluţiei continue, a flexibilităţii şi a autonomiei pentru a veni în întâmpinarea aspiraţiilor şi preferinţelor individuale ale colegilor noştri, oferind în acelaşi timp oportunităţi întregii comunităţi software din România, indiferent de locaţie.

Modelul nostru de operare este clădit pe principii de încredere, echilibru între viaţa profesională şi cea personală, dezvoltare continuă şi calitate la cele mai înalte standarde pentru livrabilele noastre”, a declarat Mihai Constandiş, Country Manager la Cognizant Softvision.

Cognizant Softvision a ajuns la 2.000 de angajaţi în România şi are studiouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Baia Mare. Compania a înregistrat în 2019 afaceri de 360,9 milioane lei și un profit net de 27 milioane. Principalii săi competitori în Cluj erau Endava, NTT, Betfair, Iquest.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei evenimente BRIGHT pentru cei cu idei SMART la Make IT in Oradea

Articolul următor

Test RT PCR cu rezultat în doar 60 minute, la Spitalul Municipal din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share