Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Informaticienii din Transilvania și Banat, angajați în sistem de telemuncă

Producătorul de software Cognizant Softvision a declanșat o campanie de racolare de personal în IT, valabilă atât în studiourile sale din Baia Mare, Cluj-Napoca sau Timișoara, cât și pentru munca la distanță.

Compania fondată de antreprenorul clujean Laurenţiu Russo şi cumpărată de gigantul american Cognizant îşi propune să extindă capacitatea de angajare, având 200 de poziţii deschise pentru ingineri software. Acest concept dintr-o locaţie flexibilă oferă oportunităţi de angajare mai multor specialişti din țară, prin eliminarea limitărilor legate de timpul de deplasare sau alte provocări geografice.

”Vom continua să cultivăm o cultură a pasiunii pentru tehnologie, a evoluţiei continue, a flexibilităţii şi a autonomiei pentru a veni în întâmpinarea aspiraţiilor şi preferinţelor individuale ale colegilor noştri, oferind în acelaşi timp oportunităţi întregii comunităţi software din România, indiferent de locaţie.

Modelul nostru de operare este clădit pe principii de încredere, echilibru între viaţa profesională şi cea personală, dezvoltare continuă şi calitate la cele mai înalte standarde pentru livrabilele noastre”, a declarat Mihai Constandiş, Country Manager la Cognizant Softvision.

Cognizant Softvision a ajuns la 2.000 de angajaţi în România şi are studiouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Baia Mare. Compania a înregistrat în 2019 afaceri de 360,9 milioane lei și un profit net de 27 milioane. Principalii săi competitori în Cluj erau Endava, NTT, Betfair, Iquest.

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei evenimente BRIGHT pentru cei cu idei SMART la Make IT in Oradea

Articolul următor

Test RT PCR cu rezultat în doar 60 minute, la Spitalul Municipal din Oradea

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
15
Share