Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei evenimente BRIGHT pentru cei cu idei SMART la Make IT in Oradea

Pasionații de tehnologie, care au idei inovatoare în domeniul IT, le pot transforma într-o afacere de succes cu ajutorul programului de incubare Bright Labs Incubator, susținut de Make IT in Oradea. Totul se întâmplă în trei etape, la finalul cărora pot obține o finanțare de până la 50.000 de euro. Primul pas e cel mai important: prezentarea ideii în cadrul unor evenimente de selectare.

Bright Labs Incubator

Make IT in Oradea a lansat vineri, 19 februarie, trei evenimente din cadrul programului de incubare Bright Labs Incubator. Organizate între 4 și 18 martie, acestea sunt dedicate designerilor, videografilor și fotografilor, artiștilor, românilor din străinătate, echipelor internaționale, dar și publicului larg, care doresc să își transforme o idee de produs software într-un startup de succes.

Creatives Bright Night, Expats Bright Night și The Smart City Bright Night abordează teme precum arta digitală, SaaS, Smart City și turism, dar și subiecte generale.

Cele trei evenimente sunt organizate în cadrul Bright Nights Incubator, un program de educație antreprenorială dedicat pasionaților de tehnologie, care vin cu o idee inovatoare în domeniul IT.

Cele mai interesante propuneri vor fi selectate într-o primă etapă până în luna martie, urmând să fie transformate în idei de afaceri sub îndrumarea unor mentori cu experiență. Pasul final îl reprezintă posibilitatea de a obține o finanțare de până la 50.000 de euro. Programul de incubare care vizează dezvoltarea unei comunități locale de startup-uri în IT este organizat de Make IT in Oradea. Aceasta este o asociație non-profit fondată de companiile orădene Paymo, Helion, Smartware, Mobiversal, Roetco și Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), în colaborare cu parteneri externi precum Orange România, prin programul Orange Fab.

De la lansarea programului, în luna decembrie 2020 au fost organizate primele două evenimente din cadrul etapei de preselecție, în care participanții au fost invitați să își înscrie ideea pe platforma https://makeitinoradea.ro/bright-labs-incubator/

Bright Nights #1 – for students: în cadrul căruia au fost înscrise 11 idei, iar 8 au fost alese pentru următoarea fază;

Bright Nights #3 – for tech professionals: la care au fost înscrise 8 idei, din care 5 au fost selectate pentru faza următoare).

Detalii despre aceste evenimente pot fi aflate la din materialul video disponibil la acest link – https://www.facebook.com/MakeITinOradea/videos/456186525729583. Luna martie va aduce următoarele trei evenimente de preselecție a ideilor:

Creatives Bright Night – va avea loc pe 5 martie și are ca subiecte SaaS, arta digitală și altele. Evenimentul este dedicat designerilor, videografilor, fotografilor, artiștilor sau altor profesioniști din industria creativă.

Expats Bright Night – se va desfășura pe 11 martie și este adresat românilor din străinătate sau echipelor internaționale. Participanții pot expune proiecte care vizează orice fel de idee din domeniul tech.

The Smart City Bright Night – organizat pe 18 martie, este deschis publicului larg și acceptă idei inovatoare în domeniile turismului, mobilității și Smart City.

Din cauza contextului sanitar actual, întâlnirile din cadrul programului se vor desfășura online. Evenimentele vor fi transmise live pe Facebook și Eventbrite. Informații și detalii suplimentare la https://makeitinoradea.ro sau la adresa: hi@makeitinoradea.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum se obține energia electrică și care este viitorul său?

Articolul următor

Informaticienii din Transilvania și Banat, angajați în sistem de telemuncă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share