Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încep lucrările de proiectare și execuție la Cabana de la Vadu Crișului

Luni, 22 februarie 2021, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de proiectare și execuție la proiectul european ROHU 126 Conservarea, protecția și promovarea naturii de ambele părți ale frontierei româno-ungare – PRONATURE”. Obiectivul investiției din proiect este Reconstruire Cabana Vadu Crișului pentru realizare Centru de Monitorizare și Promovare a Naturii Vadu Crișului”.

În urma licitației ce s-a încheiat luna aceasta, a fost semnat contractul de proiectare și execuție de către asocierea de operatori economici SC AD WEST CONSTRUCT SRL și SC CLASX DESIGN SRL. Asocierea va realiza proiectul tehnic și execuția lucrării, valoarea contractului fiind de 2.692.726,35 lei (fără TVA). Termenul de realizare este de 21 de luni (trei luni pentru proiectare, respectiv 18 luni pentru execuție).

Cabana de la Vadu Crișului reprezintă un loc de suflet pentru nenumărate generații de oameni. Reabilitarea acesteia este o prioritate pentru noi, iar în ultimele luni ne-am concentrat pe accelerarea procedurilor la acest proiect, proiect care a suferit mai multe amânări de-a lungul anilor. Ordinul de începere al lucrărilor s-a dat chiar astăzi, astfel că în zilele următoare va începe lucrul la proiectare, iar din această vară, lucrul efectiv la clădire”, a declarat Mircea Mălan, vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor.
Azi doar ruine, Cabana Vadu Crișului era o atracție pentru turiști cu ani în urmă
Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum va arăta viitorul forței de muncă: „Tomorrow@Work”

Articolul următor

Operator aerian basarabean pe cerul Clujului. Zboară în Portugalia și Irlanda

Citește si:
Total
1
Share