Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Strabag a finalizat lucrările la cel mai mare șantier de infrastructură rutieră din județul Sibiu

Constructorul Strabag SRL a finalizat lucrările de reabilitarea și modernizarea a DJ 107 B Păuca – Slimnic, în lungime de 33 de km – o nouă investiție terminată în județul Sibiu. Drumul leagă Valea Târnavelor de Țara Secașelor și de județul Alba, iar valoarea lucrărilor de execuție este de 106,2 milioane lei cu TVA.

Consiliul Județean Sibiu a semnat împreună cu reprezentanții constructorului STRABAG SRL procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor de execuție pentru Obiectiv de investiții: ”Reabilitare și modernizare drum județean DJ 107 B Păuca – Alămor – Mândra – Slimnic”, luni, 22 februarie 2021, .

”Suntem foarte mulțumiți de cum au decurs lucrările și apreciem profesionalismul constructorului: portofoliul de proiecte mari în domeniul infrastructurii de drum și-a spus cuvântul. Pe parcursul execuției lucrărilor am făcut mai multe vizite inopinate și am fost plăcut surprinsă de organizarea și ritmul de lucru de pe șantier. Suntem convinși că prin această investiție a Consiliului Județean Sibiu, localitățile tranzitate de drumul județean 107 B au create premisele unei dezvoltări economice”, a spus Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Lungimea drumului modernizat este de peste 33 km, iar valoarea lucrărilor de execuție se ridică la 106.232.028,73 lei cu TVA, din care 88.913.948,89 lei au fost asigurați din fonduri guvernamentale atrase de Consiliul Județean Sibiu prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), iar restul a fost acoperit cu sume de la bugetul local al județul Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VGP NV: a transformative year and a significantly stronger platform provides foundation for a good 2021

Articolul următor

Grupul BT a ieșit în câștig cu 300 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share