Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apare un nou complex sportiv la Câmpia Turzii. Cu skatepark și patinoar

O nouă structură cu specific sportiv va apărea în localitatea clujeană Câmpia Turzii, finanțarea fiind asigurată din Uniunea Europeană.

În vecinătatea Parcului Berc din Câmpia Turzii, municipalitatea a realizat un complex sportiv care conține un skatepark și un teren polisportiv (iarna este patinoar artificial, iar vara este teren de handbal, baschet sau minifotbal), conform Turda News.

Complexul AlfaGen Park face parte din același proiect cu finanțare europeană prin care se va realiza și un centru social de zi modern. Tot în zonă se va face bazinul de înot, la care lucrările vor începe în primăvara acestui an, finanțarea fiind asigurată prin Compania Națională de Investiții.

Mai există un proiect prin care va fi reabilitată infrastructura stradală din zonă, parte a unui proiect de modernizare ce vizează cartierele Sâncrai și Șarât. Un alt proiect, ce vizează următorul exercițiu de finanțare europeană, vizează reabilitarea Parcului Berc, pentru punerea în valoare a acestei zone verzi a localității.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul începe să cumpere clădiri monument istoric

Articolul următor

City Point, certificat LEED Gold for Neighborhood Development  

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Istvan Vakar, a primit vizita noul ambasador al Mexicului în România, Amparo Erendira Anguiano Rodriguez.
Citeste mai mult

Mexicul vrea transfer de know-how la Cluj

Oportunitățile de investiții în județ le-au fost prezentate unei delegații din statul nord-american. Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share