Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

New Kopel Car Import a câștigat licitația de livrare a 20 autobuze electrice și 25 stații de încărcare la Constanța

New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, a câștigat licitația de livrare a 20 de autobuze electrice BYD, de 12 metri, cu podea joasă, a 20 de stații de reîncărcare lentă și a 5 stații de încărcare rapidă, în Constanța. Contractul, cu o durată de 24 de luni de la semnare, face parte din proiectul  “Achiziție mijloace de transport public – autobuze electrice 12 metri ses, Alba Iulia, Buzau, Constanta, Ploiesti”, cod SMIS 12773.

Este cea de-a doua licitație câștigată de New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, după cea din Buzău unde se vor livra 9 autobuze electrice, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă.

Predarea noii flote eBus fără emisii, în Constanta, este programata pentru începutul anului 2022. Majoritatea vehiculelor vor fi construite la unitatea de producție dedicată BYD din Komárom, Ungaria.

În 2018, New Kopel Car Import, parte a SIXT GROUP ROMANIA, a devenit importator al autobuzelor și vehiculelor electrice BYD pentru România. BYD este cel mai mare producător și vânzător de automobile electrice și autobuze din întreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vândute anual.

Autobuzele electrice BYD sunt unice prin autonomia lor ridicată, capacitățile de încărcare AC, care se traduc în costuri reduse de infrastructură și de încărcare, garanția extinsă a bateriilor și a sistemelor, performanțele eficiente de regenerare / frânare și autobuzele moderne de calitate.

BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice în întreaga lume, având o prezență europeană semnificativă, cu ambele instalații de producție în Ungaria si Franța, precum și cu multe autobuze în Italia, Anglia, Olanda, Israel și multe altele. Autobuzele BYD variază de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri, până la autobuze articulate de 18 metri. Cu peste 220.000 de angajați, BYD este un pionier în evoluția către un ecosistem cu emisii zero și se bucură de o  experiență de peste 20 de ani în domeniul cercetării, dezvoltării și al producției bateriilor, fapt ce se traduce prin cea mai mare capacitate de producție a bateriei de tip fier-fosfor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VGP NV: Commits to be Carbon Neutral by 2025

Articolul următor

Emerson va face noi angajări la fabrica sa din Gilău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share