Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Emerson va face noi angajări la fabrica sa din Gilău

Grupul american Emerson a inaugurat luna acesta o fabrică de corpuri de iluminat şi panouri electrice pentru atmosfere explozive în parcul industrial Urbano Parks din localitatea clujeană Gilău, unde vizează noi recrutări de personal.

Emerson SRL, parte a concernului american cu vânzări globale de 18,4 miliarde de dolari, a finalizat anul trecut investiţii de 5,5 milioane de dolari în echipamente de producţie şi IT, iar pentru anul în curs vizează creşterea capacităţii de producţie şi modernizarea spaţiilor de birouri, conform ZF.

Emerson a inaugurat luna acesta o fabrică de corpuri de iluminat şi panouri electrice pentru atmosfere explozive în parcul industrial Urbano Parks din localitatea Gilău, judeţul Cluj, unde lucrează deja 110 oameni, potrivit primarului din Gilău, Gelu Topan.

„Emerson a început să producă în parcul industrial Urbano Parks corpuri de iluminat şi panouri electrice pentru atmosfere explozive, Gilăul fiind singurul punct din Europa unde americanii produc aceste echipamente. Emerson a creat aici 110 locuri de muncă, iar în viitor urmează să mai fie angajate şi alte persoane’’, spune Topan.

Emerson a intrat pe piaţa locală din 2006, dezvoltând în parcul Tetarom II Cluj-Napoca un campus industrial pe 12 ha. Operaţiunile sale în Cluj deservesc în principal clienţii companiei în Europa. Grupul mai deţine pe piaţa locală şi biroul Emerson Automation Solutions la Bucureşti, pentru activităţi de vânzări şi service.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

New Kopel Car Import a câștigat licitația de livrare a 20 autobuze electrice și 25 stații de încărcare la Constanța

Articolul următor

Kiat Group a pierdut lucrările pentru drumul județean Cluj - Alba

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share