Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kiat Group a pierdut lucrările pentru drumul județean Cluj – Alba

O nouă licitație pentru modernizarea unui important drum din zona montană a Clujului va avea loc după ce forul județean a anulat contractul cu Kiat Group Construct.

Consiliul Județean (CJ) Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul de participare pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare a Drumului Județean (DJ) 107 M Luna de Sus – Băișoara – Buru – limita cu județul  Alba (42 km). Data limită de depunere a ofertelor este fixată pentru 30 martie.

“Beneficiind și de finanțare europeană, reabilitarea și modernizarea acestui drum are o importanță stategică. DJ 107M asigură o legătură directă între drumurile naționale 1 (E60) și 75, care facilitează accesul spre municipiul Cluj-Napoca și spre județul Bihor (DN 1), respectiv spre județul Alba (DN 75). În plus, acesta traversează una dintre cele mai pitoreşti zone montane și turistice din judeţ”, consideră președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Durata contractului va fi de 18 luni de la data atribuirii. Acesta are o valoare estimată de 75 de milioane de lei, cu taxa pe valoarea adăugată, dintre care 25 de milioane de lei vor fi asigurați din fonduri europene.

CJ Cluj a scos la licitație serviciile de proiectare și execuție a acestor lucrări în contextul în care contractul de execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare a acestui drum județean, încheiat cu Kiat Group Construct, a fost reziliat din cauza nerespectării de către societate a clauzelor contractuale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Emerson va face noi angajări la fabrica sa din Gilău

Articolul următor

Asa Cons a demarat construcția unui mare depozit în Apahida

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share