Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asa Cons a demarat construcția unui mare depozit în Apahida

Compania de construcții Asa Cons Turda (ACT) a raportat finalizarea structurii de rezistență a unui depozit de cărți care va fi ridicat în zona Apahida.

ACT face acum recrutări de personal specializat destinat îndeplinirii proiectelor la care lucrează, printre posturile vizate fiind cele de inginer constructor pentru departamentul tehnic-ofertare sau economist & reporting specialist. Societatea derulează și lucrări la un complex de bricolaj, din județul Prahova, al companiei Dedeman.

ASA Cons a încheiat anul cu afaceri de 19 milioane de euro, influențate de pandemie. Societatea a avut lucrări în special în zona centrelor logistice şi a spaţiilor de depozitare (CTP, Urbano Cluj, WDP). Aceasta a finalizat structura prefabricată pentru magazinele Dedeman din Lugoj, Călăraşi, Sfântu Gheorghe şi o extindere la Craiova, un magazin Hornbach la Cluj, o fabrică de măşti sanitare la Baia Mare.

Deşi asemenea, a demarat execuţia structurii prefabricate pentru un complex de blocuri de apartamente în comuna Baciu (județul Cluj). Compania are 175 de angajaţi direcţi şi 90 de oameni în cadrul firmelor subcontractoare.

Aceasta şi-a început activitatea pe piaţa locală ca parte a grupului ungar ASA, după care a fost achiziţionată de grupul Consolis (Franţa). Ulterior au fost finalizate operaţiunile de integrare a companiei-soră ungare ASA Epitoipari (Ungaria),  aparţinând Consolis, în cadrul ASA Cons.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Kiat Group a pierdut lucrările pentru drumul județean Cluj - Alba

Articolul următor

Arhitecții din Ardeal se revoltă. “Spuneți-le pe nume celor incriminați!”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share