Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CA Immo prelungește contractul de închiriere pentru birourile Sony din Bucharest Business Park

CA Immo a prelungit contractul de închiriere cu compania Sony pentru o perioadă de încă cinci ani, acesta fiind unul dintre cele mai lungi contracte de închiriere din complexul de birouri Bucharest Business Park.  

“Pentru Sony, angajații sunt cea mai valoroasă resursă și nu sunt priviți ca un grup, ci ca indivizi unici. Calitatea locului de muncă rămâne vitală în special în acest mediu de lucru hibrid pe care îl experimentăm la nivel global. Aflat în imediata apropiere a celui mai mare parc din oraș, Bucharest Business Park oferă un mix perfect pentru echipa noastră: clădiri cu un regim de înălțime mic, intrări cu deschideri largi și spații verzi pentru fiecare clădire. Toate acestea constituie avantaje valoroase pentru colegii noștri, având o contribuție importantă la starea de bine”, a declarat Gheorghe Mareș, Commercial Cluster Head România, Ungaria și Republica Moldova.

Amplasat pe un teren extins de 2 ha, Bucharest Business Park este situat în nord-vestul Bucureștiului, pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale Capitalei, în imediata vecinătate de Piața Presei. Proiectul cuprinde patru clădiri de birouri de înaltă calitate, fiecare cu 4/5 etaje, situate într-un cadru deschis și oferind aproximativ 27.000 mp de spații de birouri.

„În ultimii 15 ani, Bucharest Business Park, primul complex de birouri din București, s-a dovedit a fi un loc în care oamenilor le place cu adevărat să lucreze. Sony este un bun exemplu în acest sens și mă bucur să menționez că mulți dintre chiriașii noștri sunt aici de când au fost construite clădirile, ceea ce reflectă un nivel ridicat de satisfacție, validat în timp”, a declarat Marian Roman, Managing Director al CA Immo Real Estate Management România.

Sony este un chiriaș cheie în Bucharest Business Park începând cu anul 2005. Certificat LEED Gold, complexul de birouri Bucharest Business Park găzduiește companii importante precum: British American Tobacco, AstraZeneca, Bayer, 3M Romania, Ergo Asigurari, Project1, Heidelbergcement, IPSO, Altius și Alior Bank.

CA Immo este un investitor, manager și dezvoltator specializat în proprietăți moderne de birouri din orașele principale din Germania, Austria și Europa Centrală. Compania acoperă întregul proces din domeniul imobiliar comercial și deține un grad ridicat de expertiză în construcții proprii.

Fondată în 1987, CA Immo este listată pe indicele ATX al Bursei de Valori din Viena și deține active imobiliare în valoare de aproximativ 5,2 mld. euro în Germania, Austria și Europa Centrală și de Est. În România, CA Immo este prezentă din anul 2001 și deține un portofoliu de șapte clădiri de birouri: Opera Center 1 și 2, Riverplace, Europe House, Bucharest Business Park, Campus 6.1 și Orhideea Towers, care totalizează o suprafață închiriabilă de aproximativ 165.000 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EMS Floor Group, afaceri de 10 milioane de euro în 2020, în creștere cu 20%

Articolul următor

Colectarea selectivă la Cluj: apar 100 de noi puncte de salubritate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share