Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colectarea selectivă la Cluj: apar 100 de noi puncte de salubritate

Municipalitatea clujeană va amplasa în acest an 50 de noi puncte gospodărești modulare supraterane, după cele instalate în ultima perioadă, în sectoarele arondate operatorilor privați Brantner și Rosal.

Fiecare nouă structură metalică permite înmagazinarea containerelor pentru colectarea selectivă a deșeurilor (hârtie / carton, plastic / metal, sticlă și separat deșeuri reziduale) precum și extinderea ulterioară și compartimentarea.

Primele 27 puncte gospodărești modulare supraterane pentru colectare selectivă au fost amplasate în decembrie 2020, iar alte 23, în ianuarie. Punctele gospodărești supraterane pentru colectarea deșeurilor reciclabile sunt distribuite în cartiere și arondate celor două sectoare de care sunt responsabili operatorii de salubritate Rosal Grup și Compania Brantner Vereș.

Locațiile acestora sunt în cartierele Mărăști, Mănăștur, Grigorescu, Gheorgheni, Zorilor. Valoarea contractului de achiziție încheiat în 2020 este de 356.048 de lei, cu taxa pe valoarea adăugată, prețul unitar fiind de 7.120 lei, cu TVA. În acest an se va continua cu achiziția altor 50 puncte gospodărești modulare supraterane pentru colectare selectivă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CA Immo prelungește contractul de închiriere pentru birourile Sony din Bucharest Business Park

Articolul următor

VGP enters Bucharest market by acquiring a prime land plot for the development of it’s newest Romanian park: VGP Park Bucharest (North)

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share