Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

E.ON a alocat 1,8 miliarde de euro pentru rețelele din România

Holdingul german E.ON a investit, de la intrarea sa pe piața românească, 1,8 miliarde de euro pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către statul român impozite şi taxe de 2,5 miliarde.

Sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Cluj a fost înlocuit, anul trecut, pe 25 km, valoarea investițiilor depășind 9,5 milioane de lei. Cele mai importante proiecte ale Delgaz Grid, companie din grup, s-au derulat în Cluj-Napoca și localitățile Viișoara și Pădureni. În Cluj-Napoca rețeaua de gaze naturale a fost înlocuită pe 5 km.

În localitățile Viișoara și Pădureni au fost înlocuiți 18 km de conducte și branșamente alte lucrări de modernizare fiind desfășurate în localitățile Dej și Buza. În 2020, sistemul de distribuție a gazelor din Cluj a fost extins cu 11,5 km pentru racordarea de noi consumatori. Au fost inițiate demersurile pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale din Vâlcele (15,5 km).

Au fost executate lucrări de modernizare la două dintre stațiile de reglare măsurare a presiunii: Cluj-Napoca și Florești. În județ sunt programate investiții de 4 milioane de lei în acest an pentru înlocuirea de conducte și branșamente în Viișoara, Buza, Cluj-Napoca. Delgaz Grid operează o reţea de gaze naturale de 23.000 km în 20 de judeţe din Nord-Vestul a României şi o reţea de electricitate de 82.000 km în şase judeţe din Moldova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Comunicat de Presă – Vlaxifit SRL

Articolul următor

Prima Development Group anunță finalizarea proiectului Boemia Apartments

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share