Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea Tech Hub, parteneriat cu Compania germană de Software 247GRAD Labs

Compania germană de software 247GRAD Labs, care dezvoltă platforma de colaborare în conținut dirico, a devenit partener al Oradea Tech Hub. Organizația non-profit este un centru de întâlniri, dialog și creștere pentru comunitatea creativă din regiunea Oradea. Oradea Tech Hub este deja sprijinit de alte companii de tehnologie și software pentru a desfășura inițiative comune pentru comunitatea locală.

În 2016, 247GRAD Labs GmbH a apelat la serviciile freelancerilor din Oradea pentru a-și dezvolta software-ul dirico. Oradea este deosebit de atractivă datorită universității sale, care oferă cursuri de studiu în Informatică și are astfel numeroși absolvenți care se potrivesc exact profilului de cerințe al companiei.

Datorită acestui răspuns promițător la deficitul de lucrători calificați din Germania la experiențele bune din cooperarea anterioară, 247GRAD Labs a decis să fondeze o companie în România cu DIRICO SOFTWARE SRL în 2019 și să construiască o echipă pe termen lung. Între timp, șapte dezvoltatori lucrează în biroul dirico din Oradea.

Conducerea 247GRAD Labs ar dori să sprijine activ locația tehnologică Oradea, să pună la dispoziție cunoștințele angajaților săi în cadrul evenimentelor și atelierelor și să însoțească tinerele talente într-un program de mentorat. În plus, se promovează un schimb internațional în cadrul comunității și se organizează un schimb profesional cu alte societăți locale.

Parteneriatul cu Oradea Tech Hub este un pas important pentru extinderea în continuare a prezenței noastre ca angajator de tehnologie în Oradea. Așteptăm cu nerăbdare să adăugăm valoare comunității locale tech cu ateliere de lucru și prezentări”, a declarat Fatih Temel, COO de 247GRAD Labs GmbH (dirico).

Prin parteneriatul cu Oradea Tech Hub, 247GRAD Labs are ocazia să prezinte dirico ca brand în incinta Oradea Tech Hub – de exemplu, în cadrul evenimentelor organizate lunar. În plus, compania, care are peste 60 de angajați, va avea acces la o rețea de profesioniști cu înaltă calificare și organizații partenere ale Oradea Tech Hub, vizibilitate pe site și posibilitatea de a organiza ateliere de lucru. În plus, vor fi anunțate posturi deschise pe canalele online ale Oradea Tech Hub pentru a sprijini eforturile de recrutare la fața locului ale 247GRAD Labs.

Idei comune

Echipa de proiect dirico este formată din Managerul de Recrutare Talente – Laura Lütticke și Dezvoltatorul de Software Sándor Oláh. Aceștia sunt în contact permanent cu directorul executiv al Oradea Tech Hub, David Achim, și cu managerul comunitar Naomi Pentie. Împreună, echipa va începe planificarea evenimentelor în această lună, care vor fi temporar doar digitale, iar în viitor vor avea loc din nou la Cetatea Oradea.

Despre compania 247GRAD
Labs 247GRAD Labs GmbH este o companie de software cu sediul în Koblenz, Germania. Fondată de Sascha Böhr și acum cu peste 60 de angajați, compania dezvoltă și distribuie platforma de colaborare cu conținut dirico.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maratonul de business al comunității de afaceri franco-române, „rePORNIM ECONOMIA”, are loc în această săptămână la Brașov, Făgăraș și Sibiu

Articolul următor

EMS Floor Group, afaceri de 10 milioane de euro în 2020, în creștere cu 20%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share