Angajari Antreprenori Bihor Digitalizare Educație IT&C Slider Ultimele stiri

Oradea Tech Hub, parteneriat cu Compania germană de Software 247GRAD Labs

Compania germană de software 247GRAD Labs, care dezvoltă platforma de colaborare în conținut dirico, a devenit partener al Oradea Tech Hub. Organizația non-profit este un centru de întâlniri, dialog și creștere pentru comunitatea creativă din regiunea Oradea. Oradea Tech Hub este deja sprijinit de alte companii de tehnologie și software pentru a desfășura inițiative comune pentru comunitatea locală.

În 2016, 247GRAD Labs GmbH a apelat la serviciile freelancerilor din Oradea pentru a-și dezvolta software-ul dirico. Oradea este deosebit de atractivă datorită universității sale, care oferă cursuri de studiu în Informatică și are astfel numeroși absolvenți care se potrivesc exact profilului de cerințe al companiei.

Datorită acestui răspuns promițător la deficitul de lucrători calificați din Germania la experiențele bune din cooperarea anterioară, 247GRAD Labs a decis să fondeze o companie în România cu DIRICO SOFTWARE SRL în 2019 și să construiască o echipă pe termen lung. Între timp, șapte dezvoltatori lucrează în biroul dirico din Oradea.

Conducerea 247GRAD Labs ar dori să sprijine activ locația tehnologică Oradea, să pună la dispoziție cunoștințele angajaților săi în cadrul evenimentelor și atelierelor și să însoțească tinerele talente într-un program de mentorat. În plus, se promovează un schimb internațional în cadrul comunității și se organizează un schimb profesional cu alte societăți locale.

Parteneriatul cu Oradea Tech Hub este un pas important pentru extinderea în continuare a prezenței noastre ca angajator de tehnologie în Oradea. Așteptăm cu nerăbdare să adăugăm valoare comunității locale tech cu ateliere de lucru și prezentări”, a declarat Fatih Temel, COO de 247GRAD Labs GmbH (dirico).

Prin parteneriatul cu Oradea Tech Hub, 247GRAD Labs are ocazia să prezinte dirico ca brand în incinta Oradea Tech Hub – de exemplu, în cadrul evenimentelor organizate lunar. În plus, compania, care are peste 60 de angajați, va avea acces la o rețea de profesioniști cu înaltă calificare și organizații partenere ale Oradea Tech Hub, vizibilitate pe site și posibilitatea de a organiza ateliere de lucru. În plus, vor fi anunțate posturi deschise pe canalele online ale Oradea Tech Hub pentru a sprijini eforturile de recrutare la fața locului ale 247GRAD Labs.

Idei comune

Echipa de proiect dirico este formată din Managerul de Recrutare Talente – Laura Lütticke și Dezvoltatorul de Software Sándor Oláh. Aceștia sunt în contact permanent cu directorul executiv al Oradea Tech Hub, David Achim, și cu managerul comunitar Naomi Pentie. Împreună, echipa va începe planificarea evenimentelor în această lună, care vor fi temporar doar digitale, iar în viitor vor avea loc din nou la Cetatea Oradea.

Despre compania 247GRAD
Labs 247GRAD Labs GmbH este o companie de software cu sediul în Koblenz, Germania. Fondată de Sascha Böhr și acum cu peste 60 de angajați, compania dezvoltă și distribuie platforma de colaborare cu conținut dirico.

Related posts

Alfredo Seafood: Piața locală de pește crește cu circa 10% în 2018

Stefana Muresan

Centru Expozițional şi Park&Ride, pe 42 de hectare, lângă aeroportul Cluj

Stefana Muresan

Electrogrup Cluj, proiecte de 50 mil. euro în Germania şi Polonia

Stefana Muresan

WATFORD Insurance se lanseaza oficial pe piata asigurarilor din Romania

redactia

Banca Transilvania, câştig net de 1,2 mld. lei

Stefana Muresan

Karikás Noemi dă viață și culoare mobilierului vechi

Traian Dan

România reprezentată la reuniunea Consiliului General al WCF

Traian Dan

S-a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Mureș, Sibiu și Cluj

redactia

Agenţia Klain lansează o serie de pachete speciale pentru IMM-uri prin LeasingWEB

A. I.

MIPIM 2018 announces bumper edition for hotel & tourism

Ionut Oprea

Plaja Ghioroc – „Litoralul Vestului”, se pregătește pentru primirea turiștilor

Traian Dan

8th Black Sea Ports & Shipping 2019

Ligia Voro

USAMV Cluj-Napoca își diversifică oferta educațională cu fonduri europene de peste 1 mil. euro

Stefana Muresan

Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), Constantin Chiriac, decorat cu Ordinul Soarelui Răsare

Papuc Irina

Două aplicații informatice din Cluj, selectate pentru competiția globală NASA

Nora Dumitrescu

UNSAR: Companiile de asigurări din România plătesc despăgubiri de 3 milioane de euro pe zi

Papuc Irina

Ambasadorul Franţei în România, Michele Ramis, invită autorităţile şi crescătorii români de animale la Pavilionul Franţei de la târgul Indagra 2019

Papuc Irina

Cel mai important proiect pentru 2021 pe care îl va dezvolta producătorul mondial de farfurii din Alba Iulia

Ion Surdu

Crestere record a traficului pe Aeroportul Cluj in primul semestru

Stefana Muresan

CBRE consiliază închirierea a 18.000 mp de spații industriale în Timișoara

Papuc Irina

Compania britanică Thomsons Online Benefits a inaugurat noul sediu din Cluj Napoca şi angajează 70 de oameni până la finalul anului

Stefana Muresan

Teraplast Bistriţa distribuie acţiuni gratuite

Stefana Muresan

Plățile cu cardurile emise de băncile românești și valoarea tranzacțiilor s-au dublat în ultimii 4 ani

Papuc Irina

Program pilot pentru extinderea rețelei de gaz din România, promis de ministrul Lucrărilor Publice

Papuc Irina

Leave a Comment