Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mașinile electrice și hibrid, alimentate la Cluj Arena

Administrația județeană a amplasat în parcarea supraterană a stadionului Cluj Arena o stație de încărcare electrică de ultimă generație ce poate deservi simultan două mașini.

„Punem la dispoziția clujenilor și a tuturor celor care vor participa la evenimentele găzduite de Cluj Arena o stație de încărcare electrică de cea mai nouă generație. Ne bucurăm să putem contribui, astfel, la un mediu mult mai curat și să asigurăm condiții optime pentru organizarea unor noi competiții internaționale de cel mai înalt nivel”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Noua stație de încărcare este una de tip Plug & Charge, cu o putere de încărcare de 2×22 KW și mufă de conectare Type 2. Ea se adresează tuturor tipurilor de vehicule 100% electrice și hibride plug-in, aceasta fiind și una dintre condițiile principale în organizarea evenimentelor sportive internaționale.

Prin intermediul acestei inițiative Consiliul Județean Cluj și Cluj Arena susțin că vor să contribuie la promovarea unui condus ecologic și la un mediu cât mai curat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste o sută de milioane de lei vor ajuta la dezvoltarea a 26 de firme din regiunea Vest a țării

Articolul următor

Transilvania IT Cluster și Transilvania DIH sunt apreciate de Comisia Europeană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share