Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se reiau zborurile charter turistice de la Timișoara. Destinațiile vizate, Egipt, Tunisia, Grecia sau Turcia

Barcelona, Spanien – 9. Juni 2018: Ein Airbus A320 der Eurowings mit dem Kennzeichen D-ABNU startet vom Flughafen Barcelona (BCN) in Spanien. | Verwendung weltweit

Aeroportul Internațional Timișoara pregătește pentru anul 2021 numeroase zboruri charter spre destinații cu plaje însorite de la malul mării. Primul zbor charter de vacanță, din acest an, cu plecare din Timișoara, e operat de sâmbătă spre destinația Hurghada, Egipt.

Miercuri, 3 martie, conducerea Aeroportului Timișoara a organizat întâlnirea de lucru periodică cu reprezentanți ai agențiilor de turism din zona de vest a țării. Operatorii de turism au pregătit pentru vara acestui an curse charter de vacanță cu zbor din Timișoara.

Întâlnirea organizată de către Aeroportul Timișoara s-a dovedit a fi una benefică. În urma acestei întrevederi au rezultat multe idei de care vom ține cont. Comunicarea dintre cele două părți, aeroport și operatorii de turism, trebuie să fie permanentă, atât pentru informarea corectă a pasagerilor, cât și pentru dezvoltarea de noi rute de vacanță. În aceeași măsură, dorim să ne implicăm activ și în promovarea zonei de vest a țării, pentru a atrage un număr cât mai mare de turiști și implicit pasageri spre zona Banatului”, a declarat Dorel Grădinaru, directorul general al Aeroportului Internațional Timișoara.

Tour-operatorii participanți la întâlnire și-au anunțat intenția de a organiza în această vară curse charter directe din Timișoara către Turcia (Antalya), Grecia (Creta-Heraklion, Rhodos, Skiathos), Tunisia (Hammamet) și Egipt (Hurghada).

Le reamintim pasagerilor, ca în această perioadă pandemică și cu restricții de călătorie sau măsuri obligatorii de prevenire a răspândirii virusului, atunci când vine vorba de o călătorie cu avionul, să urmărească cu atenție toate informările oficiale transmise atât din partea autorităților române, cât și din partea autorităților țării de destinație. De asemenea, pasagerilor care vor opta să călătorească înspre destinații de vacanță, le recomandăm să țină cont și de indicațiile și informările reprezentanților operatorilor de turism de la care au achiziționat pachetul turistic.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două terenuri din Maramureș, ochite pentru viitoare parcuri industriale

Articolul următor

CJ Timiș lucrează la un acord cu Transgaz pentru accesul gospodăriilor din județ la gazele naturale

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share