Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un drum județean va asigura o nouă conexiune cu autostrada A1 pentru județul Timiș

Consiliul Județean Timiș va semna marți contractul de execuție pentru reabilitarea DJ 693. La finalizarea investiției, acesta va asigura atât circulația mai facilă pentru o bună parte a locuitorilor din zona de vest a județului, până la limita cu județul Arad, dar și un acces mai facil spre autostrada A1.

Proiectul „Modernizare drum județean DJ 693 pentru interconectare la A1 (AR) și pod peste Mureș la Pecica județul Arad” are lungimea de 57 km, din care necesar pentru a fi modernizați sunt 30 km. Finanțarea se asigură prin intermediul fondurilor europene și are ca beneficiar Consiliul Județean Timiș. Acesta prevede modernizarea mai multor tronsoane de drumuri județene, pe ruta localităților Cărpiniș – Biled – Bărăteaz – Gelu, până la limita cu județul Arad. Sunt lucrări în valoare totală de peste 16 milioane de euro.
Investiția vine în completarea uneia deja contractate prin POR 2014-2020, care are ca beneficiar Consiliul Județean Arad, și anume modernizarea DJ 709E, pe ruta Sânpetru German – limita cu județul Timiș, care cuprinde inclusiv construirea unui pod peste râul Mureș.

Prin implementarea celor două proiecte și modernizarea infrastructurii rutiere se asigură conexiunea cu autostrada A1 în județul Arad, prin intermediul DJ 709.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

CJ Timiș lucrează la un acord cu Transgaz pentru accesul gospodăriilor din județ la gazele naturale

Articolul următor

Gebruder Weiss a ajuns la cinci huburi logistice în Transilvania-Banat

Citește și:
Citeste mai mult

Street Music Festival la Satu Mare

În perioada 1-3 iulie, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul cultural G.M. Zamfirescu și Asociația Culturală pentru Tinerii din…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share