Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gebruder Weiss a ajuns la cinci huburi logistice în Transilvania-Banat

Cea mai veche companie de transport și logistică din Austria a concretizat până cinci centre logistice în această zonă a țării: la Oradea, Sibiu, Brașov, Cluj-Napoca și Arad. 

Compania se bazează pe o infrastructură națională cu nouă astfel de huburi, prin care asigură servicii de distribuție prin transportul rutier, feroviar, aerian și maritim. Austriecii au lansat în România un serviciu de livrări la domiciliu, axat pe comenzile de marfă tip cargo – Home Delivery. Anul trecut au deschis un terminal dedicat acestui serviciu, de unde sunt gestionate operațiunile de cross-docking din întreaga țară.

Compania a lansat, în 2020, platforma Estimated Time of Arrival, prin care se poate urmări online procesul de expediere, inclusiv timpul estimat de sosire a comenzilor. Comparativ cu anul anterior, numărul de expedieri prin Home Delivery a fost cu 123% mai mare (130.000 de transporturi), reflectându-se și în creșterea cu 85% a afacerilor pe acest segment.

Restrângerea liberei circulații și munca la domiciliu au crescut interesul pentru proiecte de construcții sau reamenajări interioare, ducând la multiplicarea comenzilor pentru bricolaj, materiale de construcții, electrocasnice și mobilier. Creșterile pentru Home Delivery au contrabalansat scăderile transporturilor de marfă din perioada martie – aprilie 2020. Grupul se află în proprietatea familiilor fondatoare, Weiss și Jerie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un drum județean va asigura o nouă conexiune cu autostrada A1 pentru județul Timiș

Articolul următor

51,1% din populația României este de gen feminin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share