Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Angajări masive la fabrica din Târgu-Lăpuș: peste 200 de oameni

Producătorul de mobilier tapiţat Taparo, fondată de antreprenorul Ioan Filip, va angaja 216 oameni pentru fabrica sa de lângă Târgu-Lăpuş, din judeţul Maramureş.

Cele mai multe joburi sunt pentru muncitori necalificaţi la asamblarea, montarea pieselor (100), muncitori necalificaţi în industria confecţiilor (30), tapiţeri (30), confecţioneri articole din piele şi înlocuitori (30), tâmplari (20), dar şi pentru ingineri, agenţi vânzări sau manager financiar, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Taparo produce în fabrica sa din Borcut, care se întinde pe 80.000 mp,  canapele, mobilier pentru dormitoare, sufragerii şi grădini. Fabrica a fost construită în 2005 pe bazele unei filaturi de bumbac, care a funcţionat din 1973 până în 2004 şi iniţial producea doar canapele şi fotolii.

Producătorul a adăugat liniei de fabricare şi articole tapițate pentru grădină şi o linie dedicată cadrelor din lemn. Grupul mai include companiile Eurocomfil Invest (Târgu-Lăpuş), 4Brands (Baia Mare). La Taparo şi Eurocomfil Invest se produc canapele, scaune, paturi şi fotolii, iar la 4Brands, saltele, perne, echipamente medicale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Platforma mamprenoare.eu promovează afacerile inițiate de femei

Articolul următor

Apar trenurile Regio-Expres în Banat și Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share