Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apar trenurile Regio-Expres în Banat și Transilvania

Localități precum Timișoara, Sibiu, Bistrița, Târgu-Mureș sau Cluj-Napoca vor fi circulate de Regio-Expres (RE), trenuri gândite să rezolve nevoile specifice de transport ale unei categorii largi de călători.

CFR Călători a creat un noul tip de tren cu tarif la nivelul Regio (R) care însă beneficiază de viteza și de confortul InterRegio (IR) și de rezervare pentru loc. “Ținem cont de părerea călătorilor noștri prin deciziile pe care le luăm, iar dorința noastră este de a crește accesibilitatea la trenurile noastre. În Anul European al căilor ferate, venim în întâmpinarea nevoilor de călătorie prin transformarea, din 1 aprilie, a încă unui pachet consistent, de 34 de trenuri IR, în regim RE”, a transmis conducerea societății de stat.

Se vor menține orele şi în mare parte staţiile de plecări șisosiri, fără scăderea vitezei de circulație. “Pe înțelesul tuturor, RE este echivalentul trenului accelerat clasic, conceput să umple golul între R și IR care reprezintă echivalentul fostelor trenuri personale, respectiv rapide”, a declarat Dan Costescu, directorul general al CFR Călători.

Printre trenurile care vor urca la acest rang se numără IR 1638/1639 Cluj-Napoca – Dej, 1648/1649 Sărățel – Bistrița Nord, IR 1745/1746 București Nord – Baia Mare, pe distanța Cluj – Baia Mare; IR 1748/1749 Cluj-Napoca – Târgu/Mureș, IR 1818/1819 Timișoara Nord – Simeria, IR 1924 Sibiu – București Nord – Mangalia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Angajări masive la fabrica din Târgu-Lăpuș: peste 200 de oameni

Articolul următor

Femei de la succes la Star Assembly și Star Transmission

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share