Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cererea de mobilier, în creștere după lockdown la Sortilemn

Afacerile producătorului de mobilă Sortilemn Gherla au fost afectate în starea de urgență, însă cererea a revenit pe creștere, tendință care se menține în prezent.

Sortilemn a avut în 2020 afaceri de 154 de milioane de lei, cu 6% sub anul precedent, din cauza scăderii comenzilor în perioda de lockdown. “Pandemia a afectat societatea noastră, însă cu măsurile drastice de prevenţie a răspândirii virusului la locul de muncă am reuşit să ţinem sub control posibile focare de infecţie.

Regulile stricte au permis continuarea activităţii societăţii, respectate şi în momentul actual. După perioada de lockdown a început să crească cererea în consumul de mobilier, trend ce va continua şi în acest an”, a declarat Michael Brandhuber, proprietar al Sortilemn, conform ZF.

Societatea din Gherla este unul dintre furnizorii locali importanţi ai gigantului IKEA, de la care retailerul suedez cumpără atât mobilă, cât şi decoraţiuni. Acţionar majoritar al companiei este omul de afaceri austriac Michael Brandhuber.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibienii de la DAbo își extind franciza în Europa

Articolul următor

Pachete comerciale FMC pentru porumb

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share