Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibienii de la DAbo își extind franciza în Europa

Rețeaua de restaurante Dabo International, pornită în România de Dan Paștiu, va deschide noi unități în Anglia, Spania, Luxemburg, Ungaria, Bulgaria, după prima în străinătate activată la Londra în acest an.

La nivel național, lanțul de tip fast-food s-a extins la început de 2021 în localitățile Cluj-Napoca (2), Bacău și Brezoi, prima locație Drive-Thru a rețelei naționale. “Francizații DAbo, care știu ce presupune să deschizi un nou restaurant, cât efort se depune și, de asemenea, care au simțit pe propria piele ce a însemnat ultimul an pentru industria hoteluri, restaurante, catering.

Am arătat curaj într-o perioadă de restriște a economiei românești”, a explicat Dan Paștiu. Franciza va merge mai departe cu planurile începute în 2020, dar întârziate de contextul pandemic, având în plan să deschidă 38 de unități la nivel național, până la finalul anului.

“Acest virus nu trebuie să stea în calea progresului. Este important ca antreprenorii să depună tot efortul posibil pentru a elimina consecințele unui context nefavorabil pentru toată lumea și pentru a profita de oportunități. Chiar dacă 2021 pare de recesiune economică, pentru noi este un an de dezvoltare. Planul este ca până finalul anului să mai adăugăm pe harta DAbo 38 de restaurante”, spune Paștiu.

DAbo își propune să deschidă alte cinci locații în Londra și 40 în Anglia în trei ani, în Spania, Luxemburg, Ungaria – master franciză, prin partenerul care are unități în Satu Mare și Baia Mare, Bulgaria – prin partenerul care deține două unități sezoniere pe litoral și un restaurant permanent în Mangalia.

Franciza DAbo numără 52 de unități deschise, cu 30 de parteneri francizați. Preparatele sunt realizate cu produse din propriile fabrici. În 2020, afacerile au fost de 19 milioane de euro, în condițiile în care restaurantele au fost închise sau au funcționat doar în regim pick-up & delivery, în pandemie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Măsuri utile pentru IMM-uri prin PNRR

Articolul următor

Cererea de mobilier, în creștere după lockdown la Sortilemn

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share