Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Noul” Cinema Scala, inaugurat în iunie

Lucrările de modernizare a Cinematografului Scala, în valoare de 3,2 milioane de euro, vor fi terminate în vara acestui an, a confirmat ministrul dezvoltării, Attila Cseke, la o vizită de lucru în județul Sălaj.

“Am atras în sesiunea trecută de finanțare europeană 100 de milioane de euro pentru modernizarea orașului și vrem încă 100 de milioane în sesiunea actuală de finanțare, demersuri în care mizăm mult pe buna cooperare cu Ministerul Dezvoltării. Premisele sunt foarte bune, pentru că și discuțiile cu veriga dintre municipalitate și Ministerul Dezvoltării, Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest, pentru noile proiecte europene se anunță productive”, susține viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel.

El s-a interesat cum decurge investiția ministerului pentru Scala, confirmându-se că acesta va fi gata în iunie, când se va vedea rezultatul alocării celor 16 milioane de lei pentru modernizare. Ministrului i-au fost prezentate proiectele pentru cele două baze sportive – din incinta stadionului și din zona blocurilor ANL din Dâmbul Morii, pe care Cseke a dat asigurări că le va urmări pentru a putea fi implementate rapid.

“Un avantaj mare ar fi dacă s-ar reuși scurtarea timpului de analiză a ofertelor, iar ministrul s-a arătat preocupat de acest aspect. Am solicitat sprijin și pentru bazinul de înot prevăzut să întregească complexul rezidențial din Dâmbul Morii și mizăm pe promisiunile ministrului că se va ocupa să impulsioneze proiectele din Zalău, așa că putem spera să începem lucrări de anul acesta”, a declarat Bălăjel.

Printre noile investiții vizitate de ministru în județul Sălaj se mai numără lucrările la școala din comuna Pericei și la creșa din Sărmășag, sediul primăriei din comuna Vârșolț, rețeaua de apă și canal din localitatea Șamșud, grădinița nouă de la Crasna.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Deșeurile din județul Bihor, gestionate printr-o aplicație pe fonduri europene

Articolul următor

Spherik Accelerator a intrat într-un consorțiu european

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share