Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spherik Accelerator a intrat într-un consorțiu european

Acceleratorul regional de business Spherik a fost inclus într-un proiect european care vizează dezvoltarea companiilor de tip startup care operează cu baze de date.

Programul Data Market Services (DMS) a lansat înscrierile pentru o nouă fază a sa, iar startup-urile interesate din zona Transilvaniei se vor putea înscrie. Scopul proiectului este de a transforma ecosistemul european de startup-uri și de a oferi sprijin acestora pentru a depăși barierele de acces într-o piață aflată în expansiune.

DMS se adresează startup-urilor din sectoarele agricultură, inteligență artificială, blockchain, securitate cibernetică, educație, energie & mediu, finanțe, sănătate, interenetul lucrurilor, manufacturare, servicii profesionale, retail, orașe smart & transport, spațiu, sport & lifestyle.

Proiectul european este finanțat prin programul Horizon 2020 iar prin intermediul acestuia cele 50 de startup-uri și IMM-uri ce vor fi selectate li se vor oferi acces gratuit la servicii și workshop-uri legate de finanțare, business development și management de produs, expertiză în legislația proceselor de colectare și operare cu date, promovare internațională și dezvoltarea de abilități specifice Data Science.

Proiectul este coordonat de Zabala Innovation Consulting (Spania). Ceilalți membri ai consorțiului sunt Spherik Cluj (România), Bright Pixel (Portugalia), Spinlab (Germania), The Next Web (Olanda), Southampton Data Science Academy și King’s College of London (Marea Britanie), Iptector (Danemarca), W3C (Franța), Ogilvy (Spania).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

“Noul” Cinema Scala, inaugurat în iunie

Articolul următor

Ministrul Mediului încurajează transportul alternativ

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share