Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autonet reia lucrările la centrul de distribuție de lângă Turda

30 de milioane de euro va folosi cel mai mare furnizor de piese auto din România pentru concretizarea hubului său programat să funcționeze în județul Cluj.

Viitorul centru al Autonet Import Satu Mare (AISM) face parte dintr-un proiect mai mare de investiţii, de 55 de milioane de euro, care mai include încă două astfel de centre, în Bucureşti şi Budapesta, potrivit ZF.

În ciuda perioadei dificile din 2020, portofoliul său a crescut cu 1.200 de clienţi noi.  Furnizorul este controlat de oamenii de afaceri Zoltan Kondor, Mihaly Lieb (Satu Mare) şi de grupul elveţian Swiss Automotive Group.

În 2021 vor fi relua reluate lucrările la viitorul centru de lângă Turda, care împreună cu cele din Bucureşti şi din Budapesta vor însuma o suprafaţă de depozitare de 50.000 mp. Centrul Autonet din Bucureşti (Popeşti-Leordeni) este deja funcţional, iar la cel din Budapesta lucrările de construcţii sunt în desfăşurare.

Autonet Import, firma nr. 1 a grupului, este cel mai mare furnizor de piese auto din România. Compania deservește clienți în România, Ungaria, Slovacia, Slovenia, prin centre de distribuție și 71 de depozite regionale. Grupul are 1.800 de angajați. Afacerile anuale ale AISM se ridicau la 1,5 miliarde de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Italienii de la Todini Construzioni Generali pot începe lucrările la drumul expres Timișoara – A1

Articolul următor

Primul model electric produs de Dacia - „Comfort Plus” - va costa 18.100 euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share