Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BRK Financial a lansat un cont de investiții pentru copii

AROBS Transilvania Software (Cluj) și Teraplast (Bistrița-Năsăud) sunt singurele societăți din regiune listate la bursă care au apelat, prin intermediul eVOTE, la adunările generale ale acționarilor (AGA) derulate în sistem virtual.

Compania clujeană de servicii financiare a finalizat “Contul de investiții la bursă pentru copii”, un produs prin intermediul căruia se poate deschide simplu și sigur un asemenea instrument de tranzacționare pentru minori.

Acesta va contribui din timp la independența financiară a copilului și va pune bazele unei educații bursiere, ce îl poate transforma într-un viitor investitor de succes, consideră reprezentanții BRK Financial.

Acţiunile BRK Financial Group, singurul broker listat la bursa românească, se apreciau joi până la 15%, la maximul istoric de 0,25 lei pe unitate, pe fondul unor tranzacţii de 1,2 milioane de lei.

Investitorii au fost încurajaţi de faptul că emitentul a început activitatea de market maker pentru OMV Petrom, mai ales în contextul în care o mare parte din veniturile pe 2020 au fost determinate de acest segment.

Cei mai mari brokeri de la Bursa de Valori Bucureşti de la începutul anului, erau BT Capital Partners (16,9% cotă de piaţă), Swiss Capital (15,5%), BCR (13,9%), cu tranzacții cumulate de 2,3 miliarde de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cercetătorii clujeni estimează veniturile locale prin satelit

Articolul următor

Oradea lansează o competiţie de idei de startup-uri în domeniul Smart City

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share