Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cinci constructori vor să facă „Parcul Științific și Tehnologic Oradea”

Vineri, 12 martie, a fost ultima zi de depunere a ofertelor pentru achiziția serviciului de proiectare și a execuției de lucrări pentru obiectivul: „Înființare Parc Științific și Tehnologic Bihor” str. Ceyrat, nr. 4, Oradea.

În urma anunțului postat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, au depus oferte cinci firme și asocieri de firme: TEHNODOMUS S.R.L., KESZ CONSTRUCȚII ROMÂNIA, asocierea DRUM ASFALT – GRUP CONSTRUCȚII EST S.A. – TRAMECO, asocierea MANELLI IMPRESA – ASIX DESIGN și asocierea CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A. – ABED NEGO COM. Valoarea achiziției pentru proiectarea și execuția clădirii, a parcării și a utilităților este de 19.597.503,00 lei, fără TVA.

Proiectul general presupune construirea și dotarea unei clădiri cu regim de înălțime P+2E și o suprafață desfășurată de 5.417,78 mp, amenajarea unei parcări cu 63 de locuri și instalarea unui rastel de biciclete. Parcul Științific și Tehnologic Bihor va presta, prin Universitatea din Oradea, servicii de transfer tehnologic către agenții economici în următoarele domenii: eco-nano-tehnologii și materiale avansate, tehnologii informaționale și de comunicații, spațiu și securitate, sănătate, biochimie, energie, mediu și schimbări climatice.

Valoarea totală a investiției este de 32.976.255,68 lei, din care 32.476.255,68 lei revin U.A.T. Bihor, iar 500.000 lei reprezintă contribuția Universității Oradea. Din suma aferentă Consiliului Județean Bihor, contribuția proprie este de 51,82% (16.831.853,20 lei), restul fiind fonduri nerambursabile. Proiectul a fost cuprins pentru finanțare în Programul Operațional Regional 2014-2020, iar perioada de implementare este de 60 de luni de la data depunerii proiectului, respectiv între 01.08.2018 și 31.07.2023.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mitiska REIM secures €123 mil. from Erste Bank for retail parks

Articolul următor

Sala de sport multifuncțională din Oradea va fi gata până la sfârșitul verii

Citește și:
Citeste mai mult

Tenaris și-a fixat strategia pentru România

Grupul metalurgic cu fabrică la Zalău se va concentra pe competitivitatea produselor, siguranța angajaților și protecția mediului. “Un…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share