Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sala de sport multifuncțională din Oradea va fi gata până la sfârșitul verii

Compania Națională de Investiții a publicat noi imagini de pe șantierul viitoarei săli de sport multifuncționale din Oradea. Stadiul fizic al lucrărilor a ajuns la 78%

Conform declarațiilor ministrului Dezvoltării, Csake Attila, noua sală polivalentă din Oradea va fi gata până la sfârșitul verii. Cseke Attila a făcut o inspecție pe șantierul investiției, la sfârșitul lunii februarie. Atunci, gradul de realizare al lucrărilor era la 70%.

Vineri, Compania Națională de Investiții a publicat noi imagini de pe șantierul construcției, iar în descrierea acestora a anunțat că stadiul lucrărilor este acum la 78 de procente.

Sala multifuncțională va avea o capacitate de 5.000 de locuri și va găzdui, printre altele, meciuri de volei, baschet sau handbal și evenimente mari. În afară de spațiul dedicat competițiilor sportive și publicului, clădirea va fi dotată cu vestiare, și sală mass-media. Valoarea totală a investiției este de 112 milioane de lei.

http://https://www.facebook.com/watch/?v=250626906730296

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cinci constructori vor să facă „Parcul Științific și Tehnologic Oradea”

Articolul următor

Vitacom pregătește “noua casă”. Angajări la Cluj și București

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share