Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vitacom pregătește “noua casă”. Angajări la Cluj și București

Dealerul de produse și accesorii electronice Vitacom a demarat o campanie de angajări pentru viitorul său sediu principal din Apahida, dar și pentru centrul din capitală.

Societatea clujeană a informat că se află în căutarea de personal pentru postul de tehnician mentenanță la Apahida, dar și pentru cel de reprezentant de vânzări în București. „Noua locație ne permite să ne dezvoltăm având posibilitate de stocare mai mare, ceea ce ne va permite să creștem cu produse noi. Avem șase magazine en detail în Cluj-Napoca, București, Arad, Timișoara, Bacău și Iași.

Am acoperit scăderea vânzărilor printr-un client service excelent, personalul nostru este foarte bine pregătit din toate punctele de vedere și livrăm prin platforme rapide (Tazz by emag, Glovo, Foodpanda)”, declara Aviva Vita, director de marketing.

Vitacom Electronics a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 60 de milioane de lei, un sfert din vânzări provenind din mediul online, iar pentru 2021 compania estimează o creştere cu până la 10%. În 2021, compania își va deschide un nou centru logistic în zona metropolitană a Clujului.

Multe dintre fluxurile de lucru vor fi automatizate, iar noul centru va asigura creșterea productivității, prin livrarea mai rapidă a produselor. Vitacom își propune optimizarea și dezvoltarea platformelor și înlocuirea softurilor cu unele mai performante sau versiuni de ultimă generație.

Compania fondată de Vasile Andrei Vita a dezvoltat și brandurile proprii Well și Chrome. Vitacom derulează o investiţie de 5,5 milioane de euro pentru un nou depozit de 5.500 mp situat în comuna Apahida, actualul sediul, din cartierul Bună Ziua, din Cluj-Napoca, urmând să lase loc unui viitor complex rezidențial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sala de sport multifuncțională din Oradea va fi gata până la sfârșitul verii

Articolul următor

Constructorii de la Clio au modernizat Liceul Mihai Viteazul

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share