Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorii de la Clio au modernizat Liceul Mihai Viteazul

Societatea zălăuană de construcții a finalizat reabilitarea Liceului Tehnologic Mihai Viteazul, cu 1 milion de euro, în urma unui proiect cu finanțare europeană.

Procedura de recepție a obiectivului de investiții, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional, a fost demarată. Au fost îmbunătățite condițiile de cazare în internat pentru 163 de beneficiari, fiind amenajate 78 de camere cu două locuri, nouă oficii, sală de mese, spălătorie, cabinet medical. Au fost desființate băile comune, fiind amenajate băi în fiecare cameră.

Întreaga clădire a beneficiat de lucrări privind creșterea eficienței energetice, refacerea șarpantei, izolarea termică a fațadei cu vată minerală. S-a intervenit înclusiv la spațiul din zona internatului, fiind amenajate trotuarele de acces și trotuarul din jurul clădirii, a fost refăcută rețeaua de alimentare cu apă și au fost amenajate scările.

Internatul urmează să beneficieze de dotările necesare, respectiv paturi, dulapuri, lenjerii de pat, electrocasnice pentru oficii, veselă și mobilier aferent cabinetului medical și spălătoriei. Lucrările au fost efectuate de Clio Zalău, valoarea investiției fiind de 4,6 milioane de lei.

“Sunt mulțumit de noua imagine pe care acest internat a dobândit-o în urma amplelor lucrări realizate cu finanțare din fonduri europene, iar acest tip de proiecte vor continua. Condițiile de cazare create odată cu finalizarea lucrărilor vor atrage cât mai mulți elevi în acest internat”, a transmis Ionel Ciunt, primarul Zalăului.

Clio Zalău este profilată pe transport intern și regional, lucrări de construcții industriale și civile. În ultimii ani, compania a dezvoltat un departament de transport rutier de mărfuri generale. Principalii competitori în domeniul lucrărilor de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale din Sălaj sunt Clio, B Masiv, Paulo-Gepa, City Group, Lotus.

Total
42
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Vitacom pregătește “noua casă”. Angajări la Cluj și București

Articolul următor

Producătorii de mobilă din Transilvania forțează intrarea în SUA

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
42
Share