Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcurile industriale din Maramureș și-au desemnat administratorii

Au fost aleși membrii Consiliului de Administrație al noii Societăți Parcuri Industriale (SPI) Baia Mare, profesioniști din mediul privat și public care vor gestiona acest proiect.

SPI se va ocupa direct de implementarea acestui proiect în județ. Membrii CA sunt Ciprian Borșan – președintele Maramureș Business Club, Daniela Stamatoiu – membru în Consiliul Director al Asociației Întreprinzătorilor Maramureș, Dan Parascineti – director de operațiuni la Universal Alloy, Sorin Potânc – consilier al proprietarului Aramis Invest, Dumitrița Lazăr – practician în insolvență, din partea CJ Maramureș.

”CA este format din profesioniști, oameni competenți, care vor munci pentru atragerea de investitori și pentru dezvoltarea acestui proiect esențial pentru dezvoltarea județului. Am mare încredere în persoanele pe care le-am desemnat pentru coordonarea acestui proiect și sunt sigur că vor face tot posibilul ca în următorii ani să putem discuta despre parcurile industriale existente în Maramureș.

Realizarea de parcuri industriale este unul dintre obiectivele principale ale CJ pentru că doar prin atragerea de investitori la noi în județ, vom ajuta la dezvoltarea mediului de afaceri și a economiei pe plan local, prin crearea de noi locuri de muncă”, a menționat Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TB 100: SATURN SA Alba Iulia, furnizor important de piese turnate

Articolul următor

ELITE ÎN BUSINESS Banat-Transilvania. Top 220 companii cu capital străin: locurile 1-25

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share