Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fabrica de scaune din Sighet, premiată de Camera de Comerț

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a acordat un premiu producătorului de mic mobilier Plimob, una dintre cele mai mari fabrici de profil din Sud-Estul Europei. 

Plimob, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori locali de scaune pe piața externă, a împlinit 30 de ani de activitate. Pentru a evidenția acest moment aniversar al celei mai performante firme cu tradiție în industria mobilei din Maramureșul istoric, președintele CCIM, Florentin Tuș, a oferit directorului companiei, Vasile Godja, însemnul instituției camerale.

Primăria Sighetu Marmației, reprezentată de primarul Vasile Moldovan, a acordat companiei din localitate o diplomă de excelență cu ocazia aniversării celor trei decenii de activitate continuă. Principalul domeniu de activitate al Plimob este producerea de scaune pliante şi mic mobilier din lemn.

Fabrica de scaune din Sighetu Marmației își are primele începuturi în urmă cu 120 de ani, când au fost realizate primele produse tâmplărești, printre care și scaunele curbate. A devenit cea mai mare firmă producătoare de scaune din Sud-Estul Europei, cu 1.300 de angajați, un partener pentru concernul suedez IKEA, exportând anual milioane de scaune în diferite țări ale lumii.

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali – un proiect unic

Articolul următor

BNR: Investiţiile străine directe au însumat 363 milioane euro în ianuarie 2021

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
12
Share