Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investitorii germani, așteptați la Baia Mare

Viitoarele parcuri industriale, infrastructura rutieră și sporturile de iarnă sunt atuurile cu care administrația maramureșeană vrea să atragă investitorii din Germania.

Executivul Consiliului Județean (CJ) Maramureș a avut o videoconferință cu Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK) privind consolidarea unei bune colaborări. Cele două părți au discutat despre atragerea de noi investitori prin participarea la târguri și expoziții, evenimente regionale, precum și colaborarea în formarea profesională a forței de muncă la standarde germane.

“Consolidarea unei bune colaborări între CJ Maramureș și AHK reprezintă un parteneriat benefic pentru implementarea proiectelor de investiții necesare pentru dezvoltarea județului. Ne dorim să participăm la cât mai multe târguri și conferințe cu potențial de atragere a investitorilor pentru înființarea parcurilor industriale din Maramureș.

AHK ne-a invitat la conferința online susținută în 15 iunie și la târgul din octombrie, cel mai mare de business și imobiliare din Europa, având peste 40.000 de vizitatori, și la care Iașiul, Clujul, Oradea și Suceava, orașe care au parcuri industriale foarte bine dezvoltate, participă deja.

Înființarea parcurilor industriale, dezvoltarea infrastructurii rutiere, a domeniilor schiabile din județ și a altor proiecte cu o importanță majoră pentru Maramureș reprezintă obiective majore pe care le vom putea implementa mai ușor dacă vom dezvolta colaborări cu reprezentanți ai industriei din alte țări, cu experiență și deschidere pe piața investițiilor”, susține Ionel Bogdan, șeful CJ Maramureș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BNR: Investiţiile străine directe au însumat 363 milioane euro în ianuarie 2021

Articolul următor

Un informatician din Jibou și-a făcut lanț de săli de evenimente

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share