Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un informatician din Jibou și-a făcut lanț de săli de evenimente

Sălăjeanul Doru Petrean (36 de ani) a investit până la ora actuală 1,5 milioane de euro în  patru săli de evenimente pe care le deține în orașele Zalău și Jibou, dar și într-o terasă de lux.

Acesta este administratorul lanțului de săli de evenimente, restaurante și terase Glamour, cu câte două săli la Jibou și Zalău, o terasă în reședința de județ, un laborator de prăjituri la Jibou, conform Sălajul Liber. Petrean a ales să își deschidă o afacere în domeniul hoteluri-restaurante-catering (HoReCa) după ce a muncit multă vreme în domeniul informatic.

Acesta a fost inginer IT la Ursus Breweries și manager IT zonal la compania care se ocupă de lanțul de farmacii Sensiblu. Banii câștigați în fața calculatorului i-a investit în săli de evenimente, la fel și profitul obținut. Prima sală a fost deschisă la Jibou. Anul trecut, constrâns de pandemie, a dat în funcțiune o terasă în centrul Zalăului, printr-o investiție de 80.000 de euro.

Înainte de pandemie, echipa număra 50 de angajați, apoi efectivul s-a redus la 30. „Am vrut să oferim și în pandemie locuri de muncă. Tot domeniul HoReCa a fost dat peste cap. Am încercat să țin cât mai mulți angajați, pentru terasa din Zalău am și angajat personal”. Aceasta va fi modernizată și extinsă pe viitor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investitorii germani, așteptați la Baia Mare

Articolul următor

Spire Start-ups - program de mentorat în cadrul proiectului Spire Baia Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share