Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un informatician din Jibou și-a făcut lanț de săli de evenimente

Sălăjeanul Doru Petrean (36 de ani) a investit până la ora actuală 1,5 milioane de euro în  patru săli de evenimente pe care le deține în orașele Zalău și Jibou, dar și într-o terasă de lux.

Acesta este administratorul lanțului de săli de evenimente, restaurante și terase Glamour, cu câte două săli la Jibou și Zalău, o terasă în reședința de județ, un laborator de prăjituri la Jibou, conform Sălajul Liber. Petrean a ales să își deschidă o afacere în domeniul hoteluri-restaurante-catering (HoReCa) după ce a muncit multă vreme în domeniul informatic.

Acesta a fost inginer IT la Ursus Breweries și manager IT zonal la compania care se ocupă de lanțul de farmacii Sensiblu. Banii câștigați în fața calculatorului i-a investit în săli de evenimente, la fel și profitul obținut. Prima sală a fost deschisă la Jibou. Anul trecut, constrâns de pandemie, a dat în funcțiune o terasă în centrul Zalăului, printr-o investiție de 80.000 de euro.

Înainte de pandemie, echipa număra 50 de angajați, apoi efectivul s-a redus la 30. „Am vrut să oferim și în pandemie locuri de muncă. Tot domeniul HoReCa a fost dat peste cap. Am încercat să țin cât mai mulți angajați, pentru terasa din Zalău am și angajat personal”. Aceasta va fi modernizată și extinsă pe viitor.

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Investitorii germani, așteptați la Baia Mare

Articolul următor

Spire Start-ups - program de mentorat în cadrul proiectului Spire Baia Mare

Citește și:
Citeste mai mult

EXPO REAL: Exhibitor number up 50 percent

Over 1,900 exhibitors registered Innovative solutions concentrated in Hall A3 Overarching topics: ESG, housing, interest rate policy, climate…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
11
Share