Agricultura Investitii Ultimele stiri

Noul Centru integrat de cercetare și dezvoltare în Eschbach, Germania, urmează să fie inaugurat în prima jumătate a anului 2022

La Eschbach, în Germania, este în construcție un centru consolidat de cercetare care va reuni științele integrate pentru câmp (Integrated Field Sciences, IFS) și ameliorarea plantelor. Facilitatea urmează să fie deschisă anul viitor.

Cu o investiție totală de 5,7 milioane EUR, situl integrat de cercetare și dezvoltare se bazează pe facilitățile existente și va permite Corteva Agriscience să efectueze studii privind protecția plantelor în contextul țintelor europene, la cel mai înalt nivel, și va funcționa ca un centru de excelență pentru studierea modului în care se dezvoltă rezistența.

Aducând într-un singur loc ameliorarea plantelor și IFS, se facilitează și dezvoltarea de noi metode, precum evaluarea digitală a loturilor de testare cu ajutorul dronelor, teledetecția și utilizarea biologiei moleculare pentru a înțelege cum raspund bolile plantelor la noi moduri de acțiune.

Situat la granița franco-germană și în zona climatică de tranziție între Europa de Nord și de Sud, noul centru oferă o bază excelentă pentru efectuarea testelor de teren la aproape toate culturile relevante din Europa.

Construcția unui centru modern, eficient din punct de vedere energetic, dezvoltat pentru a atinge zero emisii de gaze cu efect de seră este în conformitate cu Obiectivele de Durabilitate Corteva Agriscience 2030, care includ un angajament pentru creșterea eforturilor de sustenabilitate ale centrelor sale.

Facilitatea din Eschbach, situată în sud-vestul Germaniei, va oferi, de asemenea, un imbold pentru economia locală, nu numai prin mutarea programelor europene de cercetare în acest centru, ci și prin suplimentarea echipei actuale formate din peste 20 de cercetători cu șase experți în gestionarea dăunătorilor, bolilor și a buruienilor.

Elliot Heffner, director pentru ameliorarea plantelor la Corteva Agriscience Europa, a declarat: „Reunirea IFS și ameliorării plantelor sub un singur acoperiș reprezintă o etapă importantă și ne va ajuta să oferim soluții avansate fermierilor din Europa.

„În conformitate cu obiectivele noastre privind durabilitatea, rămânem neclintit în angajamentul nostru de a dezvolta și implementa soluții agricole inovatoare și durabile în beneficiul clienților, consumatorilor și comunităților pe care le servim.”

Andreas Huber, director pentru cercetare integrată al Corteva Agriscience Europa, a adăugat: „Corteva Agriscience se angajează să protejeze mediul înconjurător în timp ce oferă fermierilor produsele de care au nevoie pentru a-și proteja culturile. Odată cu creșterea cererii pentru produse de protecție a plantelor de origine naturală din partea consumatorilor, Eschbach se va concentra și asupra produselor biologice și a eficacității acestora împotriva dăunătorilor și bolilor prezente în Europa. Acest nou sit ne va permite să continuăm să inovăm, sprijinind fermierii pe măsură ce se îndreaptă spre practici mai durabile. ”

Related posts

România în topul opțiunilor de relocare pentru companiile globale

Ionut Oprea

Banca Transilvania face o nouă achiziție în Republica Moldova: o companie specializată pe finanțarea microîntreprinderilor

Papuc Irina

Deschidere către comunitate: un arhitect și un jurist al Ordinului Arhitecților Transilvania vor avea program zilnic cu publicul, de luna viitoare

Stefana Muresan

Tiberiu Dima – BASF: „Să facem cel mai bun an din viaţa noastră”

Ligia Voro

Reţeaua de clinici Dent Estet, deținută de MedLife, deschide două noi clinici stomatologice în Sibiu

redactia

Finanțări de circa 12 milioane de euro pentru patru proiecte la Carei

Traian Dan

The Landmark, in administrarea Colliers

Ionut Oprea

Ratingul Transgaz este ‘BBB-‘ cu Perspectivă Stabilă, conform Fitch

Ligia Voro

Compania de Investiții a reabilitat un pavilion de infecțioase în Sălaj

Nora Dumitrescu

NEPI Rockcastle a lansat platforma de donații online pentru lupta împotriva Covid-19

Ligia Voro

IRUM din Reghin, vânzări în creştere cu 15% în 2016

Stefana Muresan

Dezvoltarea asigurărilor private de sănătate, de dorit, dar fără a periclita sistemul public de asigurări de sănătate

Stefana Muresan

”Exemplu de bună practică”: Cupru Min Abrud, profit de 25 de milioane de lei în primul semestru

Stefana Muresan

Bucătarul șef de la Ramada Sibiu va participa la o competiție internațională. Meniul gândit este o invitație la descoperirea spațiului cultural sibian

Papuc Irina

Secțiune dedicată Programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 pe site-ul www.sibiu.ro

redactia

Curse charter de la Oradea spre Grecia, Tunisia, Turcia şi Egipt

Traian Dan

Grupul Banca Transilvania valorează peste 10 miliarde de lei

Stefana Muresan

Ghenie, mai scump decât Brâncuși la o licitație din România

Nora Dumitrescu

UVT și ATCCE 2021 au dat startul Școlii de vară de leadership cultural

Stefana Muresan

UBB a depășit pragul anului 2016 la înscrierile pentru admiterea la facultate

Stefana Muresan

VINVEST 2019: Degustări speciale – vinuri vechi de 60 de ani, vinuri produse la Muntele Athos, vinuri produse ecologic

Stefana Muresan

CBRE România Flash Call: Impactul COVID-19 pe piața imobiliară se va resimți în al doilea trimestru. Măsurile de siguranță și tehnologia sunt pe agenda tuturor

Papuc Irina

Trăiește bucuria de a surprinde la AFI Ploiești

Ionut Oprea

[Enjoy Transylvania!] Sovata – a Tourist Resort of Over 140 Years

Transilvania Business

Leave a Comment