Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea din Sibiu anunță lansarea unui post TV pe canalul său de Youtube

ulbs rectorat

Reprezentanții Universității „Lucian Blaga” din Sibiu anunță lansarea ULBS TV, un post de televiziune online care va emite pe canalul YouTube al universității.

Potrivit unui comunicat de presă al instituției, grila de programe include, pentru început, trei emisiuni: ULBS NEWS, ULBS PEOPLE și ULBS ALUMNI.

ULBS NEWS este o emisiune de știri, care grupează informații de interes pentru comunitatea academică, dar care se adresează, în egală măsură și comunității, prin conținutul informațional propus.
ULBS PEOPLE este o emisiune care va aduce în prim plan studenții și profesorii universității. În interviurile acestei emisiuni vom cunoaște oamenii care dau viață universității, prin proiectele și activitatea lor. Căci bogăția cea mai de preț a unei instituții nu sunt zidurile între care își desfășoară activitatea, ci oamenii care o însuflețesc cu căldura și dăruirea lor.
ULBS ALUMNI reunește interviuri cu absolvenți ai universității, care vor vorbi despre parcursul lor educațional și profesional, despre experiențele și acumulările din timpul studiilor și de după finalizarea lor. Au venit. Au studiat. Au absolvit. Acum povestesc. Emisiunea grupează o serie de interviuri de poveste. Sunt poveștile foștilor studenți ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu care au reușit să devină nume de referință, nume respectate și apreciate în domeniile în care au decis să își desfășoare activitatea după terminarea studiilor.

Proiectul este dezvoltat și implementat cu ajutorul studenților ULBS de la diferite specializări, iar pentru studenții de la Jurnalism, implicați în el, va constitui și un prilej de formare și de efectuare a practicii de specialitate.

Lansarea va avea loc miercuri 17 martie 2021, la ora 17:17, odată cu difuzarea ULBS NEWS.
„Proiectul ULBS TV este foarte important pentru Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Prezentarea știrilor de interes pentru universitate, precum și discuțiile cu oamenii care dau viață acestei instituții, ori interviurile cu absolvenții sunt ingredientele care vor face, sunt convins, ca acest proiect să fie unul de succes. În cadrul acestui proiect sunt implicați deja studenți și profesori de la mai multe facultăți ale universității și ne dorim să dezvoltăm echipa în viitor. Pe lângă beneficiile didactice și de dezvoltare a culturii noastre organizaționale, acest proiect are rolul de a ne apropia mai mult de comunitatea sibiană”, spune prof. univ. dr. ing. Adrian Pașcu, prorector al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clinica Hope și-a făcut sediu nou la Cluj

Articolul următor

Academia Europeană pentru Asistenți Medicali – un proiect unic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share