Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tur de forță al Uniunii Naționale a Patronatului Român în Parlament

Conducerea Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) în frunte cu președintele Ioan Lucian au avut un tur de forță în perioada 15.03-18.03.2021, întâlnindu-se în Palatul Parlamentului cu liderii grupurilor parlamentare ale PNL,USR PLUS și UDMR.

Prima întâlnire s-a desfăsurat luni, 15.03.2021, la sediul grupului parlamentar USR din Senatul României, când liderul grupului Radu Mihail, împreună cu senatorii Silvia Dinică – președinte a Comisiei economice, industrii și servicii, Claudiu Mureșean- președinte al Comisiei de buget, finanțe, activitate bancară și capital și Ștefan Pălărie – președinte al Comisiei de muncă, familie și protecție socială, au dialogat cu președintele Ioan Lucian, prim-vicepreședintele Laura Ciuhu, vicepreședintele comisiei IT, Manuela Modoran și Tudor Rădăcineanu- director executiv.

Apropierea și colaborarea cu grupurile parlamentare ale partidelor ce au reprezentanți în parlamentul României, a reprezentanților mediului de afaceri și a corpurilor profesionale din țara noastră este firească și absolut necesară, pentru ca legile care guvernează zona economică să fie corecte și să ofere predictibilitate mediului de afaceri românesc”, le-a transmis președintele Ioan Lucian celor patru senatori ai USR.

Noi încercăm să fim un catalizator și un mediator, să aducem la aceeași masă pe toți cei implicați în economie. Vrem să ajungem le propuneri concrete, la inițiative legislative care sprijină mediul de afaceri și care permit antreprenorilor români să se dezvolte și să-și crească afacerile. Creșterea calității vieții românilor nu se realizează din pix, ci prin investiții în economia reală, cea care aduce plus- valoare. USR PLUS va susține întotdeauna măsuri economice active și un cadru legislativ propice dezvoltării susținute a mediului de afaceri, în folosul oamenilor și comunităților lor”, a răspuns liderul USR PLUS, Radu Mihail, președintelui Ioan Lucian.

Dialogul dintre părți a continuat prin identificarea posibilităților concrete de colaborare, astfel încât inițiativele legislative s-au amendarea unor legi dăunătoare mediului de afaceri, să fie analizate și susținute de parlamentarii USR Plus.

Marți, 16.03.2021, și liderul grupului parlamentar al PNL din Senatul României, Virgil Guran, a manifestat întrega deschidere și disponibilitate a senatorilor PNL de a colabora cu UNPR, mai ales în zona legislativă. Miercuri, 17.03.2021, cele două grupuri parlamentare din Senatul României și Camera Deputaților ale UDMR, au fost gazdele delegației UNPR în Palatul Parlamentului,unde liderul UDMR Turos Lorand, senatorul Antal Lorant și deputatul Csoma Botond, au felicitat uniunea patronală pentru activitatea intensă pe care o duce la nivel național și s-au angajat să fie parteneri importanți ai UNPR și nu numai, în abordarea inițiativelor legislative care să ducă la o dezvoltare armonioasă a economiei românești. Ambii lideri ai grupului parlamentar UDMR, au manifestat o deschidere totală și productivă pentru colaborarea cu Uniunea Națională a Patronatului Român.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Opera nr. 1 a lui Ghenie din țară, licitată la 100.000 €

Articolul următor

Ulysse Nardin, official sponsor of the 2021 Monaco Yacht Show

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share