Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Giganții auto din Banat și Transilvania, angajatorii începutului de an

Companiile multinaționale din domeniul automotive Continental, Hella, Bosch, Michelin, cu fabrici în Timiș, Cluj, Sălaj sau Alba, se numără printre angajatorii cu oferte consistente la cel mai mare târg de carieră din România.

Pornind de la un studiu realizat de Hipo.ro, organizatorii târgului Angajatori de Top au observat o dublare a numărului de joburi comparativ cu 2020. Aceasta creștere se observă în majoritatea domeniilor de activitate: 92% dintre angajatorii care au luat parte la studiu își propun să recruteze specialiști cu experiență în 2021.

Dacă 2020 a fost foarte dificil pentru juniorii care și-au căutat un job, în 2021 volumul programelor pentru studenți și absolvenți a crescut cu 30%. Conform studiului, 85% dintre angajatori își propun să recruteze în 2021 candidați entry-level, cu experiență sub trei ani.

„Asistăm la o creștere semnificativă a numărului de joburi – practic o dezghețare a pieței muncii”, spune Ionuț Vasile, project manager la Angajatori de Top. În topul domeniilor cu cele mai multe joburi sunt contabilitate finanțe; customer support, client service; HR – psihologie; achiziții, logistică, aprovizionare; management, consultanță; retail – eCommerce; vânzări, marketing; secretariat, administrativ.

“În prezent avem deschise aproximativ 450 posturi, atât full-time cât și programe de internship, disponibile în București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Timișoara și Tîrgu Mureș. Pentru peste 300 dintre acestea, căutăm oameni cu abilități tehnice care să ni se alăture în Technology și Industry X. Dar căutăm, de asemenea, vorbitori de limbi străine, cu potențial de învățare, motivați, cu atitudine pozitivă și spirit de echipă și muncă pentru a se alătura echipei Accenture Operations. Aici suntem interesați în special de persoanele cu experiență în domeniul financiar-contabil sau resurse umane, pentru a se dezvolta în roluri de expertiză în domeniu sau de coordonare” – Vaclav Kinzl, Accenture Romania Recruiting Lead.

Târgul va pune la bătaie 2.600 de oportunități, cu focus pe Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu, Ploiești, Pitești, Iași, București. Printre angajatorii cei mai activi se numără Vodafone, Continental, Hella, Dell, Enel, Pepsi, Nestle, Smithfield, Metro, Pepsi, Penny, Deloitte, Allianz, Telus, Michelin, Bosch, Societe Generale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Eveniment online: “Scade costurile controlului și înregistrării facturilor cu până la 90%. Case study Carrefour”

Articolul următor

Fabrică de preparare și uscare a legumelor din comuna Rădești: „Va fi cea mai mare din zona noastră”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share