Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Xylino Showroom, concept store inedit de mobilier și amenajări

Antreprenorul român Ovidiu Neacşu a lansat Xylino Showroom, un concept store inedit de mobilier și amenajări interioare, specializat ȋn mobilă unicat din lemn masiv live edge ( care păstrează forma naturală sau marginile, modelul, scoarța, n.r.) și lemn recuperat. Showroomul se adresează clienților care își doresc mobilier atipic, care să aducă în casele sau birourile lor fumusețea naturală a lemnului într-o interpretare modernă.

Xylino Showroom reuneşte  peste 200 de produse precum mese unicat de dining și de consiliu, măsuțe de cafea și birouri din lemn masiv și lemn recuperat, scaune și fotolii din combinații de piele și stofă, canapele și colțare complet personalizabile, pe o suprafaţă de peste 300 mp. De asemenea, oferă soluții complete de amenajare și decorare a casei.

„Ne-am propus ca acest showroom să ȋmbine eleganţa cu inovaţia, prin piese exclusiviste, care să ofere unicitate oricărui decor – acasă, la birou, ȋntr-un restaurant de fine dining sau o cafenea cozy. Ne așteptăm la vânzări de aproximativ 500.000 de euro în acest an, prin parteneri, designeri, în ansambluri rezidențiale sau proiecte mixte”, spune Ovidiu Neacşu, Business Manager, Xylino Showroom.


Noul concept store se diferenţiază pe piaţa locală prin piesele din lemn unicat, masive, cu un design atipic. Multe dintre acestea au dimensiuni impresionante, pentru a pune ȋn valoare frumuseţea lemnului, ȋn cea mai mare parte recuperat. In ceea ce priveşte gama de canapele, scaune şi fotolii, clienţii au posibilitatea de a alege personalizarea ȋn ceea ce priveşte finisajele și dimensiunile.

Xylino Showroom este deschis pe Bulevardul Pipera nr. 1, Bucureşti.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Educaţie financiară cu Ana şi Radu de la BNR prin videoclipuri

Articolul următor

Parc inteligent, cu iluminare și irigație controlate, la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share