Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Uzina Armătura, demolată. Apar noi dezvoltări comerciale

Terenul pe care funcționează fabrica Armătura va fi pus la dispoziție pentru noi construcții, fiind vizată o extindere a Zalău Value Centre (ZVC) sau apariția unui alt complex comercial.  

Armătura s-a vândut și va fi demolată, tranzacția oficiată fiind în valoare de 1 milion de euro, conform Sălajul Liber. Tranzacția a fost oficiată luni, valoarea fiind de un milion de euro. “Fabrica a fost vândută și se va demola, iar 200 de angajați vor rămâne cel mai probabil fără loc de munca”, a declarat Vasile Jula, liderul de sindicat de la Armătura Zalău.

Primarul Ionel Ciunt a relatat că în zonă s-ar putea să mai apară un complex comercial sau cel existent să se extindă. “Când au demarat investiția, cei de la mall mi-au spus că au planuri de extindere. Este posibil sa se întâmple asta, nu știu încă exact ce se va întâmpla cu fabrica”, a spus edilul.

ZVC a fost ridicat pe un teren de 5,5 ha deținut de Rominserv (fosta Întreprindere de Armături Industriale din Fontă și Oțel). Zona de spații comerciale ocupă 1,8 ha, iar căile de acces, 2,2 ha. Ca magazin ancoră figurează hipermarketul Carrefour.

Dezvoltatorul, Prime Kapital, este o companie imobiliară înființată de sud-africanul Martin Slabbert, fostul director general al NEPI și de Mihai Vasilescu, care se concentrează pe investiţii şi dezvoltări imobiliare în segmentele de retail, office, industrial şi rezidenţial în Europa Centrală şi de Est. În Zalău mai funcționează pe acest segment și complexul Active Plazza Mall.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima de casare la Programul Rabla crește de la 6.500 de lei la 7.500 de lei

Articolul următor

Proiectele clusterelor din Ardeal, respinse în serie la București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share