Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNAIR: Au fost montate ultimele grinzi la pasajul de pe bretelele 3 și 4 la Nodul Rutier Sebeș din Autostrada A10

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunța că au fost montate ultimele grinzi la pasajul de pe bretelele 3 și 4 la Nodul Rutier Sebeș din autostrada A10 Sebeș-Turda.

”Noaptea trecută au fost montate ultimele grinzi prefabricate din proiectul Sebeș-Turda lot 1, la pasajul de pe bretelele 3 și 4 la Nodul Rutier Sebeș.

Pentru acest lot de autostradă, Antreprenorul Impresa Pizzarotti & C. SpA a produs, cu propriile echipamente, 508 grinzi precomprimate tip “T” cu lungimea cuprinsă între 25 metri și 40,70 metri și 156 grinzi precomprimate tip “T întors” cu lungimea cuprinsă între 7,5 metri și 22 metri.

Dintre acestea, 260 de bucăți au fost montate cu lansatorul de grinzi, adaptat pentru a acoperi o deschidere de 42 de metri între punctele de sprijin”, a anunțat duminică CNAIR.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ELITE ÎN BUSINESS Banat-Transilvania. Top 220 companii cu capital străin: locurile 201-220

Articolul următor

Șimleu Silvaniei vrea să atragă acasă IT-iștii din Cluj

Citește și:
Administrația județeană din Cluj a operaționalizat o funcție nouă în aplicația Ghișeul Unic: cea de notificare a cetățenilor cu privire la o anumită zonă de interes vizată.
Citeste mai mult

Ghișeul Unic va trimite notificări la Cluj

O facilitate nouă a devenit disponibilă în aplicația concepută de forul județean. Administrația județeană din Cluj a operaționalizat…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share