Fără categorie

Jocuri cu pacanele inspirate din filme

Conform statisticilor, românii nu citesc foarte mult, dar vizionează filme și seriale des. Marile firme care produc filme își îndreaptă atenția spre Netflix, Amazon Prime sau Disney+ pentru că se pare că lumea nu se mai duce la cinematograf ci preferă să se uită de acasă la seriale și filme bune. Se discută chiar de o avanpremieră a unui film nou atât la cinematograf, dar și pe Disney +, iar mulți dintre noi se bucură de asta și o să îți explic și de ce.

Pentru a merge la cinema, trebuie să stai în traficul nu foarte plăcut, mai ales daca locuiești în capitală sau alte orașe mai aglomerate. Ajuns la cinematograf te apuci să cheltuiești bani pe suc, floricele și câte și mai câte produse la suprapreț, apoi trebuie să faci încă un drum, înapoi acasă.

În schimb, dacă stai în apartamentul tău, relaxat, în haine de casă, poți să bei și să mănânci orice și să vezi premiera filmului departe de persoane gălăgioase care te-ar putea deranja în timpul filmului.

Cei care lucrează în domeniul cazinourilor online știu că filmele sunt importante pentru noi, mai ales creațiile cinematografice clasice care au avut un succes nebun în trecut. Așa au apărut jocuri cu pacanele inspirate din filme, iar noi nu am rămas indiferenți.

Jocuri cu păcănele inspirate din filme

Peaky Blinders

Este unul dintre serialele TV apreciate de români, iar primele 3 sezone merită timpul vostru. Peaky Blinders reprezintă o bandă de răufăcători care încearcă să facă bani ilegal la cursele de cai, dar care intră și în afacerile legale. Acțiunea are loc după Primul Război Mondial, iar mulți dintre gangsteri sunt veterani. Slotul online Peaky Blinders are 3 linii și 5 coloane și Thomas Shelby, eroul principal, este cel mai important simbol.

Narcos

Toată lumea a auzit de Pablo Escobar, celebrul traficant de droguri, iar pe Netflix poți să găsești serialul Narcos care este unul dintre cele mai bune din ultima vreme. Slotul online Narcos este realizat de NetEnt, iar simbolul WILD este nelipsit. Dacă apar 3 simboluri Scatter, se declanșează rotirile gratuite atât de așteptate de jucători.

Vikings

Dacă îți place istoria, serialul Vikings trebuie vizionat. Vei afla că războinicii din Nord au ajuns până la Paris și au atacat de mai multe ori Franța, care se afla în inima Europei. Dacă Anglia este mai aproape de zona lor și putem înțelege raidurile lui Ragnar și ale oamenilor lui împotriva orașelor britanice, era mai greu de așteptat ca cei mai duri războinici să pună în pericol aproape toată Europa. Slotul Vikings e dezvoltat de NetEnt pe 3 rânduri și 5 coloane, iar Ragnar, Lagertha, Bjorn și Floki sunt personajele din serial prezente în acest joc cu păcănele.

Gladiator

Mulți dintre noi am citit cărți despre istoria Imperiului Roman, dar am și vizonat filme inspirate din acele vremuri când romanii au dominat lumea din punct de vedere militar, politic și economic. Gladiator este un film istoric cu o acțiune de top, intrigă politică, trădare, iubire de familie, ură și răzbunare. Actorii principali sunt Russel Crowe și Joaquin Phoenix, cel care a făcut un rol memorabil în cel mai recent film al său, Joker. Slotul Gladiator a fost dezvoltat de Playtech, realizat pe 3 rânduri și 5 coloane incluzând chiar și scene din film.

Terminator Genisys

Arnold Schwarzenegger a avut un succes enorm cu primul film din seria Terminator, a fost rampa de lansare a campionului mondial la culturism. Terminator 2 a dat lovitura la încasări pentru că și personajul negativ a fost jucat aproape perfect. În 2018 a apărut slotul realizat de Playtech, iar simbolurile sunt ursulețul de pluș, luneta, cartela criptată și mănușa cu mâna robotului.

Dacă vrei să joci păcănele online, nu uita sa alegi un casino licențiat în România și să joci responsabil.

Related posts

Muzică la birou: concerte din programul „Orașul cântă”, susținut de CBRE

Ionut Oprea

Patru bănci vor credita rețeaua de sănătate MedLife

Nora Dumitrescu

O abordare internațională în centrul strategiei DEVEHO Consulting Group pentru 10 ani

A. I.

Ursula von der Leyen anunță limitarea exporturilor UE de măști și echipamente medicale: „Trebuie să rămână în interiorul UE. Acum e Italia, dar și alte state vor avea nevoie”

Papuc Irina

Adrian Oros, în apărarea exploataţilor agricole afectate de Legea Mirosurilor: Primarii au făcut abuzuri

Robert Bloancă

Regiunea Vest a depăşit miliardul de euro, bani atraşi prin intermediul Programului Operaţional Regional

Robert Bloancă

Conacele – pensiuni exclusiviste ale Covasnei, exemplu pentru Sălaj

Nora Dumitrescu

Speedwell a obținut autorizația de construire pentru The Ivy – ansamblul rezidențial din nordul Bucureștiului

Ionut Oprea

“Lemnarii” din Ardeal, sfătuitori pentru guvern

Nora Dumitrescu

Cum asigură Casa Bucur legalitatea serviciilor funerare în sectorul 1?

A. I.

Peste 35 de milioane de lei pentru coridorul de mobilitate urbană din Oradea

Traian Dan

Unveiling of Chapman Taylor’s masterplan for 80-hectare World Horticultural EXPO in Łódź, Poland

Ionut Oprea

A fost semnat Contractul Colectiv de muncă la nivel de sector de activitate

Papuc Irina

AAGES, pregătită de majorarea capitalului social

Ligia Voro

Complexul Hasdeu va avea parking cu 320 de locuri

Nora Dumitrescu

Veeam Software se extinde in Business Garden Bucharest

Ionut Oprea

Director al Continental Sibiu, reales în fruntea Clubului Economic German Transilvania

Papuc Irina

Electrogrup Cluj-Napoca face o parcare de 395 de locuri la Oradea

Traian Dan

520 de milioane de euro, credite oferite firmelor mici de la Cluj

Nora Dumitrescu

Comunitatea italo-română, cât o țară europeană

Stefana Muresan

Sondaj: 55% dintre români sunt interesați să încheie o asigurare de viață, în contextul generat de pandemie

Papuc Irina

Autostrada Nordului, aprobată de comisia din Camera Deputaților

Nora Dumitrescu

Exproprieri suplimentare pe Autostrada Transilvania

Nora Dumitrescu

O comună cu 2200 de locuitori din Cluj a câștigat finanțări de 3,6 mil. euro prin PNDR

Stefana Muresan

Leave a Comment