Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Jocuri cu pacanele inspirate din filme

Conform statisticilor, românii nu citesc foarte mult, dar vizionează filme și seriale des. Marile firme care produc filme își îndreaptă atenția spre Netflix, Amazon Prime sau Disney+ pentru că se pare că lumea nu se mai duce la cinematograf ci preferă să se uită de acasă la seriale și filme bune. Se discută chiar de o avanpremieră a unui film nou atât la cinematograf, dar și pe Disney +, iar mulți dintre noi se bucură de asta și o să îți explic și de ce.

Pentru a merge la cinema, trebuie să stai în traficul nu foarte plăcut, mai ales daca locuiești în capitală sau alte orașe mai aglomerate. Ajuns la cinematograf te apuci să cheltuiești bani pe suc, floricele și câte și mai câte produse la suprapreț, apoi trebuie să faci încă un drum, înapoi acasă.

În schimb, dacă stai în apartamentul tău, relaxat, în haine de casă, poți să bei și să mănânci orice și să vezi premiera filmului departe de persoane gălăgioase care te-ar putea deranja în timpul filmului.

Cei care lucrează în domeniul cazinourilor online știu că filmele sunt importante pentru noi, mai ales creațiile cinematografice clasice care au avut un succes nebun în trecut. Așa au apărut jocuri cu pacanele inspirate din filme, iar noi nu am rămas indiferenți.

Jocuri cu păcănele inspirate din filme

Peaky Blinders

Este unul dintre serialele TV apreciate de români, iar primele 3 sezone merită timpul vostru. Peaky Blinders reprezintă o bandă de răufăcători care încearcă să facă bani ilegal la cursele de cai, dar care intră și în afacerile legale. Acțiunea are loc după Primul Război Mondial, iar mulți dintre gangsteri sunt veterani. Slotul online Peaky Blinders are 3 linii și 5 coloane și Thomas Shelby, eroul principal, este cel mai important simbol.

Narcos

Toată lumea a auzit de Pablo Escobar, celebrul traficant de droguri, iar pe Netflix poți să găsești serialul Narcos care este unul dintre cele mai bune din ultima vreme. Slotul online Narcos este realizat de NetEnt, iar simbolul WILD este nelipsit. Dacă apar 3 simboluri Scatter, se declanșează rotirile gratuite atât de așteptate de jucători.

Vikings

Dacă îți place istoria, serialul Vikings trebuie vizionat. Vei afla că războinicii din Nord au ajuns până la Paris și au atacat de mai multe ori Franța, care se afla în inima Europei. Dacă Anglia este mai aproape de zona lor și putem înțelege raidurile lui Ragnar și ale oamenilor lui împotriva orașelor britanice, era mai greu de așteptat ca cei mai duri războinici să pună în pericol aproape toată Europa. Slotul Vikings e dezvoltat de NetEnt pe 3 rânduri și 5 coloane, iar Ragnar, Lagertha, Bjorn și Floki sunt personajele din serial prezente în acest joc cu păcănele.

Gladiator

Mulți dintre noi am citit cărți despre istoria Imperiului Roman, dar am și vizonat filme inspirate din acele vremuri când romanii au dominat lumea din punct de vedere militar, politic și economic. Gladiator este un film istoric cu o acțiune de top, intrigă politică, trădare, iubire de familie, ură și răzbunare. Actorii principali sunt Russel Crowe și Joaquin Phoenix, cel care a făcut un rol memorabil în cel mai recent film al său, Joker. Slotul Gladiator a fost dezvoltat de Playtech, realizat pe 3 rânduri și 5 coloane incluzând chiar și scene din film.

Terminator Genisys

Arnold Schwarzenegger a avut un succes enorm cu primul film din seria Terminator, a fost rampa de lansare a campionului mondial la culturism. Terminator 2 a dat lovitura la încasări pentru că și personajul negativ a fost jucat aproape perfect. În 2018 a apărut slotul realizat de Playtech, iar simbolurile sunt ursulețul de pluș, luneta, cartela criptată și mănușa cu mâna robotului.

Dacă vrei să joci păcănele online, nu uita sa alegi un casino licențiat în România și să joci responsabil.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aduro Impex face documentația de reabilitare a drumurilor din ZMO

Articolul următor

Eveniment online despre economia circulară, avantajele și provocările ei, la “CIRCULAR BUSINESS. A glance into the future – business sustainability and circular economy”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share