Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rehau dă Clujul și Bucureștiul pe Sibiu

Agenția imobiliară Cushman Wakefield Echinox (CWE) a fost desemnată să caute cumpărători pentru proprietățile grupului german care vrea să își concentreze activitatea în noul său hub regional.  

Grupul german Rehau vrea să vândă două proprietăţi din Cluj (Apahida) şi Bucureşti (Tunari) cu 7 milioane de euro, ca parte a procesului de relocare a birourilor şi de construcţie a unui hub regional până la finalul anului 2022. Rehau relochează birourile în locaţii centrale şi construieşte un nou hub la Sibiu. Proprietatea din Apahida are un preţ de vânzare de 2,5 milioane de euro, iar cea din Tunari, de 4,5 milioane.

”Investiţiile planificate în România susţin valorile, misiunea şi viziunea Rehau şi vor aduce produsele şi serviciile noastre mai aproape de clienţi. Ne concentrăm şi asupra bunăstării angajaţilor noştri şi ne-am angajat să relocăm birourile în locaţii centrale, pentru a asigura un acces facil către sediile Rehau. Avem încredere că partenerul nostru CWE va găsi cele mai bune soluţii pentru actualele facilităţi din Apahida şi Tunari”, a declarat Alexandru Oprea, country manager al Rehau România.

Proprietatea Rehau din Cluj este situată lângă Gara Apahida, în apropierea aeroportului, cu acces la Drumul Naţional 1C. Suprafaţa terenului e de 16.900 mp, spaţiul de producţie şi depozitare are 2.000 mp, iar cel de birouri, 1.000 mp. Grupul este specializat în soluţii bazate pe polimeri, cu vânzări anuale de 3,5 miliarde de euro. În România, grupul avea 86 de angajaţi şi afaceri de 44 de milioane euro în 2019.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EuropaProperty, the short-list for the SEE Real Estate Awards

Articolul următor

Aduro Impex face documentația de reabilitare a drumurilor din ZMO

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share