Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

65 mil. euro pentru Arena Residence la Oradea

Prima Development Group a demarat lucrările la proiectul rezidenţial Arena Residence.

Lucrările au început în luna ianuarie a acestui an și urmează a fi finalizate în anul 2024, iar investiţia totală se ridică la 65 de milioane de euro

Arena Residence va dispune de 1.226 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu suprafețe cuprinse între 40 și 100 mp, dar și de apartamente de tip Penthause.

Din cele 5 hectare de teren alocate pentru construcţia complexului Arena Residence, numai 1.4 hectare vor fi rezervate construcţiei de ansambluri rezidenţiale, urmând ca 3.6 hectare să fie rezervate pentru amenajarea de: spații verzi, zone de agrement, alei pietonale și locuri de joacă pentru copii, piste de biciclete modernizat, dar şi un coridor verde destinat special activităţilor de promenadă, de-a lungul pârâului Peța, aflat în imediata vecinatate.

Mai mult, pentru iubitorii de sport, complexul va dispune şi de o sala de fitness cu o suprafaţă de 1.000 mp, destinată locatarilor.

„Toate dezvoltările din ultimii ani au pus Oradea pe harta orașelor cu o calitate ridicată a vieții. Astfel, tot mai mulți locuitori din diverse zone ale țării aleg să se mute aici, să se bucure de un trai bun într-un oraș frumos, cu clădiri de calitate și o infrastructură foarte bine pusă la punct”, spune Andrei Moanţă, Chief Executive Officer – Prima Development Group.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TB 100: Dora Optics, tratamente și soluții de top în domeniul oftalmologic

Articolul următor

Aeroportul din Caransebeș va beneficia de o instalație modernă pentru aterizarea aeronavelor în orice condiții meteo

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share