Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nooka își va lansa birourile de proximitate în România

Start-up-ul irlandez Nooka Space a anunțat că va introduce pe piața din țara noastră conceptul birourilor de proximitate, inteligente și mobile, pentru a le oferi celor care lucrează de acasă sau în sistem hibrid o alternativă de lucru.

Conceptul a luat naștere pe fondul pandemiei și a schimbărilor de pe piața muncii și constă în crearea unei rețele de birouri de proximitate hi-tech ce pot fi închiriate prin intermediul unei aplicații mobile. Ele sunt concepute să funcționeze ca o rețea de microbirouri, amplasate în proximitatea utilizatorilor, putând fi transportate în spațiile dorite.

Nooka Space a creat două modele de birouri, diferențiate în funcție de dimensiuni, pentru o singură persoană sau cu două stații de lucru. Cei care dețin un birou Nooka îl pot subînchiria atunci când nu îl folosesc, în regim săptămânal, zilnic sau orar.

Facilitățile de producție și tehnologie ale companiei se află la Cluj Napoca. Nooka Space este start-up-ul care a dezvoltat primul concept de birouri de proximitate inteligente și mobile din lume. Businessul a început în Irlanda, continuă în Uniunea Europeană și plănuiește să ajungă în 2022 în SUA.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Intesa va finanța cu 20 de milioane de lei salubrizarea Clujului

Articolul următor

Autostrada Brașov – Făgăraș, scoasă de la sertar

Citește și:
Citeste mai mult

Licitație pentru Parcul Industrial Marghita

Vineri, 3 februarie, a fost lansată procedura de licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Parcul Industrial Marghita.…
Citeste mai mult

Încă un pasaj subteran la Oradea

Se pregătesc planurile pentru Pasajul Decebal. Strada T. Vladimirescu spre centură va avea patru benzi. Se fac primii…
Zi de Zi știri economice:
Total
3
Share