Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Intesa va finanța cu 20 de milioane de lei salubrizarea Clujului

Intesa Sanpaolo Bank (ISB) a acordat o facilitate de credit de 4 milioane de euro operatorului de salubritate Supercom București pentru achiziţia de echipamente pentru transportul deşeurilor şi colectarea selectivă a acestora în Cluj-Napoca.

Facilitatea de credit a fost acordată cu sprijinul Biroului de Economie Circulară al Centrului de Inovare, companie a grupului Intesa. “Din 2016, grupul Intesa Sanpaolo şi-a asumat că se va asigura că oportunitatea economiei circulare este o şansă colectivă pentru companiile europene. În acest sens, Supercom a câştigat încrederea şi sprijinul nostru prin activitatea şi proiectele sale”, a declarat Dan Sandu, CEO al ISB România.

Supercom a început să activeze, din 1 martie, pe sectorulul vest, în care acționa Rosal, pe străzile din Cluj-Napoca. „Așteptăm o competiție a curățeniei între cele două firme de salubritate stradală (Supercom și Brantner), în respect deplin față de cetățean și față de banul public”, a declarat edilul Emil Boc.

Supercom se va ocupa, în următorii cinci ani, de salubrizarea stradală și deszăpezirea pe sectorul I din Cluj-Napoca, după ce Rosal a pierdut licitaţia. La licitație și-a mai depus ofertele Brantner și Polaris Medius – Polaris M. Oferta câștigătoare însumează 18 milioane de euro, inclusiv taxa pe valoarea adăugată. Rosal și Brantner au contestat rezultatul licitației, însă demersurile au fost respinse.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința Pria Fire Safety of Buildings ajunge la ediția a 5-a

Articolul următor

Nooka își va lansa birourile de proximitate în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share