Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CMPG va elabora strategia de dezvoltare a Sălajului

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și reprezentatul companiei CMPG Consultancy, Alexandru Pavel, au semnat contractul de servicii pentru elaborarea și implementarea documentelor de planificare strategică și financiară pentru perioada 2021-2027.

“Sperăm ca strategia să fie un demers de succes, care să contribuie la dezvoltarea durabilă a Sălajului. În urma consultării tuturor actorilor locali – administrație publică, organizații nonguvernamentale, agenți economici, societate civilă – vom identifica nevoile reale ale comunității și vom elabora o listă a proiectelor prioritare pentru îmbunătățirea condițiilor socio-economice din județ”, a precizat Alexandru Pavel.

“Documentul va oferi o nouă abordare în ceea ce privește domeniile spre care trebuie să ne canalizăm eforturile în următorii ani, ținând cont de realitățile sociale, economice și de mediu de la nivelul fiecărei comune și oraș din Sălaj. Practic va fi un plan de acțiune menit să impulsioneze dezvoltarea județului, în vederea creșterii calității vieții sălăjenilor“, a declarat șeful județului.

Cu o valoare de 404.600 de lei și o durată de nouă luni, acesta face parte din proiectul “Planificare strategică și financiară a Sălajului”, implementat de către CJ și cofinanțat din Fondul Social European. Contractul prevede elaborarea strategiei de dezvoltare în perioada 2021-2027 și a unui plan de măsuri bazat pe criterii de prioritizare a investițiilor în sectoare precum infrastructură, sănătate, educație și asistență socială.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Județele din Transilvania și Banat în top 10 înmatriculări de firme în 2021

Articolul următor

Drumul Expres Satu Mare – Jibou, inclus în PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share